Αλλάζουν στάση οι παίκτες και δεν τραβούν το σχοινί για την αποπληρωμή των οφειλών

Oι ποδοσφαιριστές αλλάζουν στάση και προαναγγέλλουν καλή διάθεση στο θέμα των δόσεων για την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών. Οι επόμενες μέρες μέχρι την Παρασκευή θεωρούνται καθοριστικής σημασίας σε ότι αφορά το θέμα των δόσεων προς τους παίκτες, μετά την πρωτοβουλία που έχουν πάρει ΕΠΟ, Σούπερ λίγκα, αλλά και ΠΣΑΠ.

Η στάση των ποδοσφαιριστών είναι σημαντική και κρίσιμη. Κορυφαία συνδικαλιστικά στελέχη τους τις τελευταίες μέρες προαναγγέλλουν την αλλαγή της στο πλαίσιο της καλής διάθεσης που θέλουν να δείξουν αντιλαμβανόμενοι το γενικότερα δύσκολο πλαίσιο που υπάρχει στην κοινωνική, οικονομική και αθλητική ζωή της χώρας.

Όπως είναι ήδη γνωστό, με την Β’ και τη Γ’ Εθνική υπάρχει συμφωνία εδώ και ένα μήνα, ενώ και με τη Σούπερ λίγκα, η συμφωνία είναι προ των πυλών.

Το μεγάλο «αγκάθι», όπως καταγράφεται από όλες τις πλευρές είχε να κάνει με το άρθρο 99. Αυτή τη στιγμή στο θέμα των δόσεων για τα χρέη η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών την καταλαβαίνει και την κατανοεί.

Στον Άρη θα υπάρξει σήμερα συζήτηση για την στάση που θα κρατήσει η ΠΑΕ στην ολομέλεια της Σουπερλίγκας της Παρασκευή. Οι 45 δόσεις είναι το σημείο επαφής μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών, ωστόσο αυτός ο αριθμός δεν “βολεύει” τον Άρη και εκεί ίσως υπάρξει μια διαφοροποίηση, όπως αναφέρουν στελέχη του ΠΣΑΠ.

To Top