ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αλλάζουν τα πλέι οφ της Α1 κατηγορίας μπάσκετ!

Αλλάζουν τα playoffs της Α1 κατηγορίας. Το σύστημα 1-8, 2-7, 3-6 και 4-5 που ίσχυε μέχρι και την περασμένη περίοδο καταργείται.

Τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Μία από τις πιο ισχυρές επιλογές είναι η Moneysafe, μαζί με την κάρτα της. Διαβάστε αναλυτικά στο foxbet.gr τα πάντα για τα όριά της, τις παροχές, τι προσφέρει, την ταχύτητα στις πληρωμές και γενικά τα πάντα γύρω από το ισχυρό entry της αγοράς. 

Στο εξής, στην πρώτη φάση θα συμμετέχουν μόνο οι ομάδες που τερμάτισαν στις θέσεις 5-8 παίζοντας σειρές που κρίνονται στις δύο νίκες (5-8, 6-7). Οι νικητές θα αναμετρηθούν, σε σειρές που επίσης θα κριθούν στις δύο νίκες, με τις ομάδες που ήταν στις θέσεις 3 και 4 της κανονικής περιόδου.

Οι ομάδες που θα περάσουν παίζουν στα ημιτελικά των play offs, όπου προκρίνονται αυτομάτως ο πρώτος και ο δεύτερος της κανονικής περιόδου. Οι αναμετρήσεις της ημιτελικής και της τελικής φάσης των play offs (αγώνες για τις θέσεις 1-2 και 3-4) θα κριθούν στις τρεις νίκες, όπως ίσχυε και πέρσι.

Πηγή: sport-fm.gr

To Top