Αλλάξτε προφίλ στο facebook!

Η ΚΑΕ Άρης χρησιμοποιεί από φέτος και τα “εργαλεία” του… κυβερνοχώρου στη προσπάθειά της να προσελκύσει φιλάθλους στο Παλέ και να προωθήσει τα εισιτήρια διαρκείας. Ήδη στην σελίδα της ΚΑΕ στο facebook υπάρχει η φωτογραφία που αφορά της εισιτήρια διαρκείας και μέσα από αυτή παροτρύνονται όλοι οι αρειανοί φίλαθλοι να κάνουν το ίδιο!

Από σήμερα μέχρι και τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, στις 12 Οκτωβρίου, η ΚΑΕ παροτρύνει όλους τους φιλάθλους της ομάδας να… αλλάξουν προφίλ στις προσωπικές σελίδες τους στο facebook και στο twitter και να τοποθετήσουν αυτή που αναφέρεται στα εισιτήρια διαρκείας.

Είναι μια έξυπνη κίνηση της διοίκησης, που προσπαθεί με κάθε τρόπο να διαδώσει την ανάγκη της για να έρθει ο κόσμος ακόμα πιο κοντά στην ομάδα. Από σήμερα μέχρι και τον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό δεν είναι άσχημη ιδέα για όλους τους φιλάθλους του Άρη να αλλάξουν την εικόνα του προφίλ τους, δείχνοντας έμμεσα με αυτόν τον τρόπο ότι συντάσσονται στην προσπάθεια. Είναι μια προωθητική ενέργεια της διαφημιστικής καμπάνιας της ΚΑΕ για τα διαρκείας και θα ακολουθήσουν κι άλλες στο άμεσο μέλλον…

To Top