ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αλλαγές και ροτέισον ετοιμάζει ο Πάρντιου ενόψει Λεβαδειακού

Με αρκετές αλλαγές θα αγωνιστεί ο Άρης στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τον Λεβαδειακό για τους “16” του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Άγγλος τεχνικός πήρε στην αποστολή τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, ενώ αποφάσισε να αφήσει εκτός τους Λουίς Πάλμα, Βλάντιμιρ Νταρίντα και Έντουιν Ροντρίγκεζ.

Ο Πάρντιου λοιπόν αναμένεται να προβεί σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα για να δώσει και κάποιες ανάσες σε ποδοσφαιριστές που το χρειάζονται. Κάτω από τα δοκάρια ίσως ξεκινήσει ο Μάριος Σιαμπάνης, όπως έγινε και στο πρώτο παιχνίδι με την ομάδα της Βοιωτίας. Δεν αποκλείεται να ξεκουράσει τον Ματέο Γκαρσία και τον Μόουζες Οντουμπάτζιο.

Αντίθετα λόγω του ότι δεν υπάρχει πολυτέλεια για την άμυνα ο Φαμπιάνο Μπράμπετς θα πάρει φανέλα βασικού, ενώ πιθανότητες να ξεκινήσει έχει και ο Μπράιαν Νταμπό, ενώ δυνατά παίζουν και οι Πίρσμαν, Ιτούρμπε και Καμάτσο.

Όσον αφορά τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, εφόσον τον συμπεριέλαβε στην αποστολή, είναι πολύ πιθανό να του δώσει χρόνο συμμετοχής, καθώς θέλει να τον ενσωματώσει στην ομάδα όσο το δυνατόν γρηγορότερα, αφού ακολουθούν πολύ σημαντικά παιχνίδια.

To Top