Αλλαγές με Καράμπελα και Μάνταλο στην Εθνική

Αναγκαστικές αλλαγές στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου λίγες ώρες πριν από τη συγκέντρωση των διεθνών για τον αγώνα με τη Ρουμανία, στην πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2016. Πιο συγκεκριμένα, ο Πέτρος Μάνταλος θα πάρει την θέση του Γιάννη Μανιάτη, ενώ ο Γιώργος Τζαβέλλας αυτή του Νίκου Καράμπελα

Οσον αφορά τον Μανιάτη, ο μέσος του Ολυμπιακού τραυματίστηκε στο χθεσινό (30/8) παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και έτσι ο Ρανιέρι αναγκάστηκε να καλέσει τον ποδοσφαιριστή της Ενωσης.

«Ανήμερα των γενεθλίων μου, αυτή η πρόσκληση ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να λάβω! Χαίρομαι που έχω την ευκαιρία να φορέσω τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, όπως κάνω πάντα, για να δικαιώσω την επιλογή που έγινε προς το πρόσωπό μου και να αποδείξω ότι αξίζω να είμαι μέλος της Εθνικής μας», είπε ο Μάνταλος μετά την ευχάριστη είδηση για την κλήση του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

 Εξάλλου, ο Νίκος Καράμπελας αγωνίστηκε και αποχώρησε τραυματίας από τον χθεσινό αγώνα της Λεβάντε με την Αθλέτικ Μπιλμπάο για το ισπανικό πρωτάθλημα. Ετσι, ο Κλαούντιο Ρανιέρι κάλεσε τον Γιώργο Τζαβέλλα του ΠΑΟΚ τον οποίο δεν είχε στην 23άδα για την πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2016 αλλά όπως φάνηκε ήταν στις επιλογές του.

Ο Νίκος Καράμπελας, μάλιστα, εξέφρασε την επιθυμία να είναι παρών στην πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής, αύριο το μεσημέρι.

To Top