Αλλαγές στην ΚΕΔ, χωρίς καταστατική γενική συνέλευση της ΕΠΟ

Παρότι στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ την 1η Ιουνίου είχε αποφασιστεί να γίνει το Δεκέμβριο καταστατική γενική συνέλευση, η νέα διοίκηση της ΕΠΟ ανέκρουσε πρύμναν. Στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο θα οριστεί ημερομηνία για γενική συνέλευση, η οποία θα έχει ως θέμα την εκλογή εκπροσώπων στην ΕΟΕ και όχι τις αλλαγές στο καταστατικό.

Η απόφαση αυτή ελήφθη προφανώς λόγω της έντασης που υπάρχει στους κόλπους των Ενώσεων, ενάμιση μήνα μετά τις εκλογές και επειδή δεν είναι βέβαιο ότι οι προτάσεις της διοίκησης δεν θα μπλοκαριστούν, κάτι που για να γίνει χρειάζεται να ψηφίσουν αρνητικά 17 από τις 57 ενώσεις.

Αλλαγές στην ΚΕΔ

Στο σημερινό δ.σ. θα συζητηθεί ο κανονισμός διαιτησίας ποδοσφαίρου υλοποίησης και εφαρμογής και η συγκρότηση της νέας ΚΕΔ.

Πρόεδρος θα παραμείνει ο Γ. Καραμελίδης, αναπληρωτής πρόεδρος θα γίνει ο Θανάσης Μπριακος, ο οποίος αναβαθμίζεται και θα έχει το γενικό πρόσταγμα.

Παραμένει στην ΚΕΔ ο Γιώργος Δούρος και προστίθενται άλλοι δύο πρώην διαιτητές και νυν παρατηρητές της Super League, ο Γιάννης Τσαχειλίδης και ο Δημήτρης Καλύβας.

 

To Top