Αλλαγές φέρνει η άρση απαγορευτικού, “ειδική” περίπτωση ο Χαρίσης

Είναι βέβαιο ότι εφόσον αρθεί οριστικά το απαγορευτικό μεταγραφών από τη FIBA, θα γίνουν αλλαγές στο ρόστερ. Ήδη είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα επιδιωχθεί ο δανεισμός του Γιαννούλη Λαρεντζάκη, πιθανώς και του Τάσου Δήμα και η πιο δύσκολη περίπτωση είναι του Κώστα Χαρίση.

Για την θέση του βασικού σέντερ ο Δημήτρης Πρίφτης θέλει ξένο παίκτη και ήδη μαζί με τους συνεργάτες του προσπαθεί να βρει τον κατάλληλο που θα συνδυάζει ποιότητα και τιμή. Δεν είναι σε θέση ο Άρης να “σηκώσει” το συμβόλαιο του Χαρίση την επόμενη χρονιά (40.000 ευρώ, ίσως και λίγο παραπάνω), γιατί αυτά τα χρήματα θα δοθούν σε βασικούς παίκτες.

Όπως αναφέρει και στο ρεπορτάζ η εφημερίδα “Metrosport” “η πιο δύσκολη υπόθεση είναι του Κώστα Χαρίση. Έχουμε σημειώσει ότι ο παίκτης έχει εγγυημένο συμβόλαιο FIBA και προβλέπει να εισπράξει το ποσό των 42.000 ευρώ. Είναι πολύ μεγάλο για τα δεδομένα του Άρη. Συν τοις άλλοις, του οφείλονται περί των 36.000 ευρώ από τις δύο συνεργασίες που προηγήθηκαν. Γίνεται αντιληπτό ότι το ζήτημα είναι λεπτό. Στη χειρότερη περίπτωση, οι «κίτρινοι» θα καλέσουν τον έμπειρο σέντερ για συζήτηση επί του συμβολαίου”.

 

To Top