ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αλλαγές από ΕΡΤ: ζωντανή μετάδοση το Καραϊσκάκης-Άρης!

Κάμερες στην Άρτα και όχι στο Αιγίνιο για την 29η αγωνιστική της Football League. Χωρίς Web TV το Απόλλων Λάρισας – Δόξα Δράμας. Αλλαγές σημειώθηκαν στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής της Football League. Συγκεκριμένα, η ΕΡΤ3 αποφάσισε να καλύψει το ματς Καραϊσκάκης Άρτας – Άρης και όχι το Αιγινιακός – Αναγέννηση Καρδίτσας όπως είχε προγραμματίσει.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Η ενημέρωση της διοργανώτριας:

«Σας γνωρίζουμε ότι το τηλεοπτικό κανάλι της ΕΡΤ3, θα μεταδώσει στα πλαίσια της 29ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE, τον αγώνα μεταξύ των «ΠΑΕ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ – ΠΑΕ ΑΡΗΣ» που θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΑΡΤΑΣ με ώρα έναρξης την 17:00, αντί του αγώνα μεταξύ των «ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ», που αρχικά είχε προγραμματισθεί.

Σας γνωρίζουμε ότι ο αγώνας στα πλαίσια της 29ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE, μεταξύ των «ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ» που θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 στο ΓΗΠΕΔΟ «ΑΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ» ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗΣ – ΛΑΡΙΣΑΣ με ώρα έναρξης 17:00, δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά μέσω WEB TV από την ΕΡΤ».

Το πρόγραμμα διαμορφώνεται πλέον ως εξής:

Σάββατο 28 Απριλίου
Καλλιθέα – Σπάρτη (17:00 ΕΡΤ3, Δημ. «Γρ. Λαμπράκης»)
Κυριακή 29 Απριλίου
Αιγινιακός – Αναγέννηση Καρδίτσας (17:00, «Γ. Παραλυκίδης»)
Απόλλων Πόντου – ΟΦΗ (17:00, Γήπεδο Καλαμαριάς)
Τρίκαλα – Πανσερραϊκός (17:00, Δημ. Στάδιο Τρικάλων)
Απόλλων Λάρισας – Δόξα Δράμας (17:00, Γήπεδο Φιλιππούπολης)
Καραϊσκάκης Άρτας – Άρης (17:00 ΕΡΤ3, Δημ. Αγίων Αναργύρων)
Εργοτέλης – Βέροια Δ.Δ.
Παναχαϊκή – Αχαρναϊκός Δ.Δ.
Δευτέρα 30 Απριλίου
ΑΟΧ Κισσαμικός – Παναιγιάλειος (17:00, Δημ. Περιβολίων)

 

To Top