Αλλαγή ΑΦΜ στον Ηρακλή ανεξαρτήτως… Παπαδόπουλου

Αλλαγή ΑΦΜ στον Ηρακλή ανεξαρτήτως… Παπαδόπουλου, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ομάδας. Πλέον άπαντες έχουν θέσει σε πρώτο πλάνο την εύρεση ενός νέου ΑΦΜ που θα μηδενίσει τα χρέη του παρελθόντος. Την συγκεκριμένη επιλογή στήριξε και ο μεγαλομέτοχος Τομ Παπαδόπουλος επιχειρώντας να αγοράσει τις μετοχές του ΝΠΣ Βόλου. 

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Παρόλα αυτά η υπόθεση Βόλου δεν προχώρησε για τον Ηρακλή, φέρνοντας τον ομογενή επιχειρηματία κοντά στην πόρτα της εξόδου. Ο μεγαλομέτοχος μετά την αποχώρηση του για τις Η.Π.Α δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του για το μέλλον του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά.

Από την πλευρά τους ο Γ.Σ Ηρακλής και το Ιδρυτικό Σωματείο επέλεξαν για ακόμα μια φορά να αναλάβουν πιο ενεργό ρόλο για να… βρεθεί το αύριο του ποδοσφαιρικού τμήματος. Στην οικογένεια του Ηρακλή ανεξαρτήτως των προθέσεων του Τομ Παπαδόπουλου, μοιάζουν να έχουν επικεντρωθεί στην εύρεση ενός… καθαρού ΑΦΜ ακόμα και από τις χαμηλότερες κατηγορίες.

Όπως αναφέρει το bluearena.gr: “Με δεδομένες τις τεράστιες αδυναμίες των άλλων επιλογών (η αναβίωση της πρωτογενούς ΠΑΕ μπορεί να συμβεί μόνο υπό αυστηρές και μάλλον ανέφικτες προϋποθέσεις, όπως εξήγησε ο Φώτης Θέος, ενώ το σενάριο της αυτοκαταστροφής, μέσω συμμετοχής στο Γ΄ Τοπικό είναι επίσης δύσκολο, λόγω των φορολογικών προβλημάτων και του Γ.Σ.), οι φορείς του Συλλόγου φαίνεται – σε πρώτη φάση – να συντείνουν προς το συμπέρασμα ότι ρεαλιστική λύση μπορεί να προσφέρει μόνο το εγχείρημα της εταιρικής μεταβολής.

Το να προκύψει κάποια συμφωνία με σωματείο, το οποίο μετέχει σε κάποια από τις τρεις επαγγελματικές κατηγορίες, προκειμένου να απαλλαγεί από τα βάρη των χρεών, αρχίζοντας μία προσπάθεια, η οποία θα επικεντρώνεται αποκλειστικά και μόνο στον αγωνιστικό τομέα και όχι στη διαχείριση των οικονομικών του παρελθόντος και χωρίς κινδύνους και απειλές εξοντωτικών τιμωριών από την ΕΠΟ.

Προκρίνεται, δηλαδή, το να επαναληφθεί από τους παράγοντες του «κυανόλευκου» χώρου – αυτήν τη φορά – η διαδικασία αναζήτησης, την οποία πραγματοποίησε και ο Τομ Παπαδόπουλος το προηγούμενο χρονικό διάστημα, χωρίς, όμως, να υπάρχει ο εγκλωβισμός στην περίπτωση του Βόλου, όπως συνέβη με τον μεγαλομέτοχο, ώστε να διερευνηθούν εξονυχιστικά όλες οι πιθανές ευκαιρίες για το συγκεκριμένο εγχείρημα”.

To Top