ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλλαγή δεδομένων και κοντά σε φιλικό με τη Γαλατάσαραϊ ο Άρης

Κοντά στη διεξαγωγή φιλικού αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ επί αυστριακού εδάφους βρίσκεται ο Άρης, με τα δεδομένα να αλλάζουν τις τελευταίες ημέρες.

Αποστολή στα 3-5 Πηγάδια-Ειδική συνεργασία: Δημήτρης Οσσανλής

Υπενθυμίζεται πως ο Άρης έχει κλείσει ήδη τα φιλικά με Ερυθρό Αστέρα στη 1 Ιουλίου και τη Λοκομοτίβ Μόσχας στις 7 του ίδιου μήνα, ενώ υπήρχε στο πλάνο και ένα ακόμα φιλικό με την Αούστρια Βιέννης.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν προσπαθήσει να κλείσουν νωρίτερα ένα φιλικό με τη Γαλατάσαραϊ, η οποία θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, υπήρχε η αμοιβαία θέληση για αυτό, ωστόσο δεν είχαν ταιριάξει αρχικά οι ημερομηνίες των δύο ομάδων.

Τις τελευταίες ημέρες όμως τα δεδομένα διαφοροποιήθηκαν και έτσι Άρης και “Γαλατά” βρίσκονται κοντά στη διεξαγωγή ενός φιλικού παιχνιδιού στην Αυστρία, που θα αποτελεί ακόμα ένα πολύ δυνατό τεστ, το τρίτο συνολικά για τους “κιτρινόμαυρους”, ενόψει της νέας σεζόν και φυσικά των ευρωπαϊκών παιχνιδιών με την Αστάνα.

Μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα η ΠΑΕ Άρης αναμένεται να ανακοινώσει το πλήρες πρόγραμμα των φιλικών αγώνων της ομάδας.

To Top