ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλλαγή εικόνας και επιστροφή στις επιτυχίες ο… μονόδρομος του Άρη κόντρα στην ΑΕΚ (19:30 – PRESSARIS LIVE)

Αλλαγή εικόνας και επιστροφή στις επιτυχίες είναι ο… μονόδρομος του Άρη κόντρα στην ΑΕΚ (19:30 – PRESSARIS LIVE) στο σημερινό παιχνίδι που ανοίγει τον δεύτερο γύρο των πλέι οφ (6η αγωνιστική).

Οι κιτρινόμαυροι μπαίνουν σε μια “back to back” αναμέτρηση με την ΑΕΚ, μετά την άσχημη εμφάνιση και την ήττα στην Αθήνα, θέλοντας να τα αλλάξουν όλα! “Πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι. Πρέπει να μειώσουμε τα πολλά και αβίαστα λάθη που κάναμε σε αυτόν τον αγώνα. Ξέρουμε ότι σε τέτοια παιχνίδια, με μεγάλες ομάδες, κάθε λάθος πληρώνεται. Οπότε πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στην αναμέτρηση που ακολουθεί”, όπως σημείωσε ο προπονητής του Άρη Άκης Μάντζιος.

Ο Άρης αγνοεί τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές, χωρίς να έχει πετύχει γκολ και θέλει σήμερα να βγάλει αντίδραση κόντρα στην ΑΕΚ.

Αγωνιστικά ο προπονητής του Άρη μετράει την απώλεια των Βέλεθ, Φεράρι και Σουλεϊμάνοφ, ενώ έχει συμπεριλάβει στην αποστολή τόσο τον Φαμπιάνο που δεν είναι 100% έτοιμος, όσο και τον Οντουμπάτζιο, για τον οποίο όλα έδειχναν ότι θα πάρει… ανάσες. Την ίδια ώρα, μετά από μεγάλο διάστημα είναι στην αποστολή ο Κάρλσον.

Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ροζ, Νταρίντα, Βερστράτε, Ζουλ, Τζούρασεκ, Μάνου Γκαρθία, Κάρλσον, Σαβέριο, Σαμόρα, Μορόν, Ανσαριφάρντ, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Δεληζήσης.

Την ίδια ώρα, σε ότι αφορά την ΑΕΚ, ο Άμραμπατ έχει τεθεί στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα, ενώ δεν έχει επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς ο Μουκουντί. Παράλληλα, είναι νοκ άουτ Λιβάι και Στάνκοβιτς.  Από τη στιγμή που δεν μπορεί να βασιστεί στον Καμερουνέζο στόπερ ούτε για το συγκεκριμένο ματς, ο Κάλενς είναι το φαβορί για να βρεθεί στο πλευρό του Βίντα. Γενικότερα, η ενδεκάδα, η οποία ξεκίνησε στον εν λόγω αγώνα έχει το προβάδισμα για να ξεκινήσει και σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι στο εν λόγω ματς, ο Αργεντινός τεχνικός είχε παρατάξει την ομάσα με τον Αθανασιάδη στο τέρμα, τους Κάλενς και Βίντα στα στόπερ, ενώ Ρότα και Χατζισαφί ήταν στα άκρα της άμυνας. Γιόνσον και Πινέδα ήταν στα χαφ, ενώ Ελίασον και Γκατσίνοβιτς βρέθηκαν στα άκρα με τον Τσούμπερ να πλαισιώνει τον Πόνσε.

Διαιτητής: Βεργέτης
Βοηθοί: Πετρόπουλος, Κούλα
Τέταρτος: Τσέτσιλας
VAR: Χάνσμπλαουερ, Μπουξμπάουμ

To Top