ΜΠΑΣΚΕΤ

Αλλαγή πλάνων, ο Άρης κινείται για combo γκαρντ – Ποια είναι τα νέα δεδομένα

Αλλαγή πλάνων στον Άρη, που κινείται για την απόκτηση ενός combo γκαρντ, αντί για σμολ φόργουορντ. Ο Γιάννης Καστρίτης κρίνει ότι η ομάδα χρειάζεται έναν ακόμη γκαρντ, ο οποίος θα πλαισιώσει τους υπάρχοντες (Χάγκινς, Νότε, Τολιόπουλο και Φίλλιο) και θεωρεί ότι οι λύσεις που έχει για τη θέση “τρία” (Σχίζας, Σιδηροηλίας, συν τον Νετζήπογλου, ο οποίος μπορεί να ανέβει στη θέση αυτή) είναι ικανοποιητικές.

Εδώ και βδομάδες ο Άρης ήταν στην αγορά, αναζητώντας τον σμολ φόργουορντ, που θα αποτελούσε τον έκτο ξένο παίκτη της ομάδας. Δεδομένων των δυσκολιών για να έρθει ένα “τριάρι’ (οι επιλογές ήταν περιορισμένες με βάση και τις οικονομικές δυνατότητες της ομάδας), ο οποίος θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά και δεν θα συμπλήρωνε απλά το ρόστερ ο προπονητής των “κίτρινων” διαφοροποίησε το αρχικό του πλάνο και ψάχνει έναν combo γκαρντ, έναν παίκτη, δηλαδή, ο οποίος θα συνδυάζει τα χαρακτηριστικά ενός πόιντ γκαρντ κι ενός σούτιγκ γκαρντ.

Ο Άρης θα ήθελε να βρει άμεσα έναν παίκτη, τον οποίο θα έφερνε στη Θεσσαλονίκη, μέσα στην εβδομάδα για να είναι διαθέσιμος στο προσεχές εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας (05/11, 15:45), αλλά τα χρονικά περιθώρια είναι στενά και οι επόμενες μέρες θα δείξουν πως θα εξελιχθεί η προσπάθεια ενίσχυσης.

To Top