ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αλλαγή πλάνων στον Άρη, μπαίνουν στην άκρη οι λίστες, το βάρος στις ανανεώσεις

Η διατήρηση του μεταγραφικού ban από την FIFA μπλοκάρει κάθε δυνατότητα στον Άρη για να αποκτήσει ποδοσφαιριστές, είτε με ελεύθερη μεταγραφή είτε δανεικούς.

Nαι μεν οι “κιτρινόμαυροι” θα προσφύγουν στο CAS, αλλά δεν μπορεί κανείς να είναι βέβαιος για το τελικό αποτέλεσμα, παρότι υπάρχει αισιοδοξία για δικαίωση.

Με τα τωρινά δεδομένα…

Από την στιγμή που δεν δίνεται προς το παρόν στον Άρη η δυνατότητα μεταγραφών, παράλληλα ακόμα να προωθήσει από τις ακαδημίες του, το βάρος πέφτει όλο στα 12 συμβόλαια που ολοκληρώνονται στις 30 Ιουνίου, τα οποία μπορεί και να ανανεώσει πριν ολοκληρωθούν. Μένουν απ΄έξω, αυτό του Βέλεθ που φέρεται να έχει υπογράψει με τον Παναθηναϊκό και του Ντουρμισάι  καθώς η υπόθεσή του θα εκκρεμεί δικαστικά.

Ο Άγγελος Χαριστέας θα αφήσει προς το παρόν στην άκρη τις λίστες που είχαν δημιουργηθεί για την ενίσχυση της ομάδας, ελπίζοντας την δικαίωση από το CAS για να τις επαναφέρει και δεδομένα θα ρίξει όλο το βάρος στις ανανεώσεις. Αυτή την περίοδο για τον Άρη είναι μονόδρομος, καθώς οι “κιτρινόμαυροι” έχουν χρόνο μέχρι να λήξουν αυτά τα συμβόλαια, δηλαδή 30 Ιουνίου.

Αν αλλάξει κάτι στην προθεσμία, θα είναι γιατί αναμένονται αλλαγές στα συμβόλαια των παικτών, ώστε να αγωνιστούν κανονικά με τις τωρινές τους ομάδες στα πρωταθλήματα που θα αποφασίσουν να ξεκινήσουν και πάλι και να ολοκληρωθούν το καλοκαίρι.

Ωστόσο, οι “κιτρινόμαυροι” έχουν μπροστά τους δύο μήνες για να σκεφτούν καλύτερα και ενδεχομένως να αλλάξουν γνώμη για κάποιους παίκτες που αρχικά μάλλον δεν θα δέχονταν κάποια πρόταση ανανέωσης…

 

To Top