ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αλλαγή προπονητή στις γυναίκες μπάσκετ του Άρη

Ο Γιώργος Ατακτίδης παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Άρη. Αντικαταστάτης του θα είναι ο Γιάννης Τσεσμετζής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Το γυναικείο μπάσκετ του Α.Σ. ΑΡΗ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Τσεσμετζή.

Ο Γιάννης Τσεσμετζής είναι ο νέος προπονητής των γυναικών και των νεανίδων του ΑΡΗ.
Συνεργάτης του Γιάννη και στις γυναίκες και στις νεάνιδες του ΑΡΗ είναι ο Βαγγέλης Κουλακιώτης,ο οποίος συνεχίζει κανονικά στην ομάδα του ΑΡΗ.
Επίσης, στο προπονητικό τιμ είναι από τώρα ο Δημήτρης Τσεσμετζής,όπως συνεχίζει να είναι και ο Κώστας Μακρής.

Ο Γιάννης Τσεσμετζής είναι 50 ετών και πέρσι ήταν προπονητής στην αντρική ομάδα του Παναθλητικού Συκεών-Πειραματικού,με την οποία ομάδα πανηγύρισε 3 διαδοχικούς ανόδους μέχρι και την Α΄ ΕΚΑΣΘ.
Παλιότερα ήταν υπεύθυνος ακαδημιών στον Αχιλλέα Τριανδρίας και έχει και εμπειρίες από γυναικείες ομάδες,αφού ήταν προπονητής στην ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Θεσσαλονίκης,στην Α1 τις χρονιές 2001-2003.

Ο Δημήτρης Τσεσμετζής είναι 23 ετών και πέρσι ήταν προπονητής στους εφήβους του Παναθλητικού Συκεών-Πειραματικού και πρόπερσι ήταν προπονητής στους παίδες του Παναθλητικού Συκεών-Πειραματικού”.

To Top