Χωρίς κατηγορία

Αλλαγή ρότας στο άρθρο 99! Η ΠΑΕ σε νέα αίτηση και προσωρινή διαταγή

Το θέμα του άρθρου 99 και το πώς θα πρέπει να δράσει ο Άρης απασχόλησε για πολλή ώρα και πολλούς ομιλητές τη γενική συνέλευση της Τετάρτης. Με δεδομένο, ότι στο τιμόνι της ΠΑΕ βρίσκεται πλέον η διοίκηση Σκόρδα, είναι βέβαιη και η αλλαγή ρότας στον τρόπο δράσης του κιτρινόμαυρου συλλόγου.

Με απλά λόγια, ο Άρης θα καταθέσει (δεν έχει καθοριστεί ακόμη) νέα αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 και δεν θα κάνει έφεση, επιλέγοντας την νομική οδό που πρότεινε ο Κώστας Παπαδόπουλος, με την προσδοκία της επιτυχίας.

Σε ότι αφορά τον τρόπο… δράσης στο θέμα, ο νομικός τοποθετήθηκε άλλωστε στη γενική συνέλευση τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Η απόφαση για το άρθρο 99 είναι απορριπτική μιας αίτησης. Επί ποιων θεμάτων θα ζητήσουμε αναστολή εκτέλεσης μέσω έφεσης; Αφού δεν έχει οριστεί κάποιο μέτρο! Έχει απορριφτεί απλώς η αίτηση. Από την πρώτη στιγμή έλεγα ότι θα πρέπει να γίνει μια νέα αίτηση. Εϊχα την ύψιστη τιμή το 2004 με τον Λάμπρο Σκόρδα, τον Κωτσιόπουλο, τον Ζήση να πετύχουμε την υπαγωγή στο άρθρο 44, κάτι που δεν πίστευε κανείς. Αυτή τη στιγμή είναι λογικό να υπάρχει κάποιος επενδυτής που θα έρθει να βάλει χρήματα σε μια ομάδα που είναι τελευταία και χρωστάει παντού;

Είναι λογικό να παλέψουμε για την εξυγίανση όπως το 2004 και στη συνέχεια να ανοίξουμε τις πόρτες διάπλατα σε οποιονδήποτε. Θα πρέπει να δοθεί εντολή σήμερα για μια νέα διοίκηση, και να ξεκινήσει προσπάθεια κατάθεσης νέας αίτησης για το άρθρο 99. Να πάρουμε μια προσωρινή διαταγή εξασφαλίζοντας τον Άρη και η προσωρινή διοίκηση από εκεί και πέρα να τρέξει για την εξυγίανση και την αγωνιστική σωτηρία.

Η κωλυσιεργία κάθε στιγμή βλάπτει αποκλειστικά τον Άρη. Θεωρώ τραγικό να διαλυθεί η ομάδα στα χέρια μας στα 100 της χρόνια. Πιστεύω ότι θα πρέπει να οριστεί μια διοίκηση έμπειρη, που θα γνωρίζει, και θα είναι διατεθειμένη να υλοποιήσει όλα αυτά».

To Top