Αλλαγή σκέψης από Σούλη για τον Καραγιάννη

Ο Σούλης Παπαδόπουλος είναι αλήθεια ότι ταλαντεύτηκε πολύ τις τελευταίες μέρες, ώστε να αποφασίσει ποιοι θα φύγουν και ποιοι θα μείνουν στην ομάδα.

Η αρχική απόφαση ήταν για 9 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και τρεις οι οποίοι μέχρι στιγμής αποτελούσαν βασικές λύσεις και η τοποθέτηση των ονομάτων τους στη «μαύρη» λίστα θα προκαλούσε αίσθηση.

Η απόφαση τελικά άλλαξε και σε συνεργασία με τη διοίκηση ο προπονητής του Άρη σκέφτηκε να κρατήσει τους τρεις που προαναφέραμε και να εισηγηθεί για ακόμα 6.

Ο Τσουκάνης ήταν ο πρώτος (αν και φάνηκε ανεβασμένος στα τελευταία ματς που έπαιξε ως αλλαγή) και μαζί του το δρόμο της εξόδου θα ακολουθήσουν ο Καρασαλίδης και ο Γκέλης.

Παράλληλα υπάρχει διάθεση να δοθούν δανεικοί ο Αντωνιάδης και ο Γκόλιας, ενώ η περίπτωση του Καλούδη Λεμονή είναι απ’ αυτές που είτε θα πάει δανεικός, είτε θα συνεχίσει με την Κ20.

Τέλος, ο Αλέξανδρος Καραγιάννης ήταν από αυτούς που φάνηκε στην αρχή να μην έχουν θέση στο ρόστερ, στη συνέχεια έδειξε να κερδίζει τον κόουτς, πήρε κάποια λεπτά συμμετοχής με τον Απόλλωνα κι ενώ στην αρχή υπήρχε η σκέψη να δοθεί κι αυτός δανεικός, εντέλει ο Παπαδόπουλος άλλαξε άποψη και φαίνεται να τον κρατάει στο ρόστερ.

To Top