Αλλαγή σκηνικού και τυπικά! Ο ΑΣ Άρης ανακάλεσε την εμπιστοσύνη του στη διοίκηση Ψηφίδη!

Αλλαγή σκηνικού και τυπικά στην ΠΑΕ Άρης. Ο ΑΣ Άρης απέσυρε την εμπιστοσύνη του στη διοίκηση Πρωτοδικείου. Δρομολογείται η επόμενη μέρα στον διοικητικό χάρτη της ΠΑΕ!

Συγκεκριμένα, κι ενώ δεν υφίσταται το διοικητικό συμβούλιο της ΚΜΑ, μετά την παραίτηση Ζουμπουρίδη, ο Ερασιτέχνης, εκ των μεγαλομετόχων, κατέχοντας το 30% του μετοχικού κεφαλαίου, έχει δικαίωμα να ζητήσει από το Πρωτοδικείο την ανάκληση της διορισθείσας διοίκησης της ΠΑΕ και το διορισμό νέας.

Υπήρξαν αρκετές επαφές και ζυμώσεις τις τελευταίες ώρες και ζητήθηκε από τον ΑΣ να δρομολογήσει την επόμενη μέρα.. Όπως και έγινε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι. Το έγγραφο ανάκλησης της εμπιστοσύνης του ΑΣ συντάχθηκε και δρομολογείται η επόμενη κίνηση για την αλλαγή του διοικητικού χάρτη στην ΠΑΕ, αφού “απομονώθηκε” και νομικά και ουσιαστικά η διοίκηση Ψηφίδη.

Όπως σημειώσαμε σε άλλο ρεπορτάζ, οι ζυμώσεις που ξεκίνησαν από το βράδυ της Τρίτης κατέληξαν, ώστε να προταθεί μια νέα διοίκηση Πρωτοδικείου, στην οποία επικεφαλής θα είναι ο άλλοτε πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρο Σκόρδα και θα στελεχώνεται από άτομα της επιλογής του.

Ήδη θα γίνει προσπάθεια να κατατεθεί εγκαίρως στο Πρωτοδικείο η πρόταση ορισμού νέας διοίκησης. Εάν δεν καταστεί αυτό δυνατό σήμερα, τότε οι εξελίξεις θα μετατεθούν για αύριο.

Για ό,τι νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

To Top