“Αλλαγμένος και πιο παθιασμένος ο Άρης, θα βρει τον δρόμο του”

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν ήταν καλός κόντρα στον Άρη, σύμφωνα τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος. Ο 22χρονος αμυντικός τόνισε πως οι «κίτρινοι» ήταν μαχητικοί, αλλά και πως έπαιξε ρόλο η ποιότητα και η εμπειρία της ομάδας του, στην έκβαση του ματς. 

Αναλυτικά όσα είπε στον Nova ΣΠΟΡ FM:

«Ήταν δύσκολη νίκη περιμέναμε τον Άρη μαχητικό και το έβγαλε αυτό μέσα στο γήπεδο. Παρουσιαστήκαμε πιο νευρικοί από όσο θα έπρεπε, αλλά αυτό που είναι σημαντικό και μετράει είναι ότι σε μια όχι και τόσο καλή μέρα πήραμε τη νίκη. Στόχος μας να συνεχίσουμε στο ίδιο επίπεδο με πέρυσι, δηλαδή να βγούμε στα play off», είπε και όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τα όσα ισχυρίζεται ομάδα της Θεσσαλονίκης για τη διαιτησία, απάντησε:  «Δεν πιστεύω ότι κρίθηκε στην αποβολή, αλλά στις λεπτομέρειες, διότι και δικός μας παίκτης πήρε κόκκινη στην ίδια φάση. Μέτρησε η ποιότητα και η εμπειρία που έχουμε ως ομάδα»

Επιπλέον, επεσήμανε ότι ο τρόπος παιχνιδιού του ΠΑΣ έχει αλλάξει από όταν ήρθε ο Σάκης Τσιώλης. «Με την έλευση του νέου προπονητή έχει γίνει πιο επιθετική η ομάδα. Το έχει δείξει στις άλλες ομάδες ότι έτσι θέλει να παίζει. Ταιριάζει ο τρόπος παιχνιδιού του με τους παίκτες που έχουμε»

Σε ότι αφορά την παρουσία του Άρη, που είχε για πρώτη φορά στον πάγκο του-για φέτος- τον Σούλη Παπαδόπουλο, ανέφερε: «Ήταν αλλαγμένος σε σχέση με τις προηγούμενες εμφανίσεις του. Παρουσιάστηκε παθιασμένος. Είναι κρίμα για μια ιστορική ομάδα, όπως ο Άρης, να βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση, αλλά πιστεύω ότι θα βρει τον δρόμο του».

Καταλήγοντας, μίλησε και για τον Τόμας Ντε Βισέντι, ο οποίος αγωνίστηκε χθες (23/12) για τελευταία φορά με τη φανέλα του ΠΑΣ, καθώς λήγει ο δανεισμός του από τον Ολυμπιακό. «Ήταν πολύτιμη μονάδα, ειδικά στον επιθετικό τομέα, που έδινε πολλές λύσεις. Αν δεν παραμείνει τελικά θα πρέπει να βρεθεί λύση», δήλωσε και για τους δικούς του στόχους , είπε: «Δικός μου στόχος να έχω την υγεία μου. Να έχω ένα καλό πρόσωπο και ότι είναι να γίνει θα γίνει».

To Top