ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αλλοίωση αποτελέσματος από τους κριτές και ήττα για τον Σκαφιά

Απίστευτα πράγματα έγιναν στον χθεσινοβραδινό αγώνα του Πέτρου Σκαφιά, στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Armageddon», που έλαβε χώρα στο Ιβανόφειο.

Όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση:

“Ο 22χρονος πρωταθλητής του Α.Σ. Άρης στο Kick Boxing γνώρισε μια άδικη ήττα από τον Λάζαρο Στάλιο στα 86 κιλά. Μια ήττα που ήταν απόρροια των τραγικών λαθών των κριτών, οι οποίοι –όπως αποδείχτηκε- είχαν άγνοια των κανονισμών και η παρουσία τους σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά.

Δυστυχώς ήταν αυτοί που εξελίχθηκαν σε αρνητικό πρωταγωνιστή και όχι ο Πέτρος Σκαφιάς μέσα στο ρινγκ, το επίπεδο του οποίου και η ανωτερότητά του ήταν εμφανή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι τόσο στη διάρκειά του όσο και μετά το τέλος του αγώνα η συντριπτική πλειοψηφία των θεατών, που βρισκόταν στο Ιβανόφειο, ξέσπασαν σε έντονες αποδοκιμασίες κατά των αποφάσεων των κριτών, που στέρησαν μια καθαρή νίκη από τον μαχητή του Στέλιου Σκέμπη.

Μάλιστα θα κατατεθεί ένσταση κατά του κύρους του αγώνα, ενώ οι ιθύνοντες του τμήματος Kick Boxing του Α.Σ. Άρη περιμένουν από τους υπευθύνους του «Armageddon» να τοποθετηθούν επίσημα για όλα αυτά τα τραγελαφικά που έγιναν στη διάρκεια του αγώνα.

Η αλλοίωση του αποτελέσματος που υπήρξε από τους κριτές στον αγώνα του Πέτρου Σκαφιά ήταν το μοναδικό μελανό σημείο στη διοργάνωση.

Κατά γενική ομολογία υπεύθυνοι του «Armageddon» προσπάθησαν και εν τέλει κατάφεραν να κάνουν μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου στη Θεσσαλονίκη με μεγάλο ανταγωνισμό, που προσέλκυσε πολύ κόσμο στις εξέδρες.

Οι άνθρωποι του τμήματος Kick Boxing του ΑΣ Άρη, τέλος, συγχαίρουν δημόσια τον κεντρικό διαιτητή του αγώνα, Στέλιο Θεοδωρίδη, ο οποίος στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων επιδεικνύοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης”.

To Top