Αλλοίωση και στο Κύπελλο! Στο Αγρίνιο το ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός αποφάσισε η ΕΠΟ!

Μπορεί οι καιρικές συνθήκες να έχουν βελτιωθεί στα Γιάννενα και το γήπεδο να βρίσκεται σε αρκετά καλύτερη κατάσταση, ωστόσο η ΕΠΟ αποφάσισε το ματς Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΣ και τον Παναθηναϊκό να γίνει στο Αγρίνιο!

Μετά τη μεταφορά του αγώνα πρωταθλήματος ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, τώρα μεταφέρεται και ο αγώνας Κυπέλλου στο γήπεδο του Παναιτωλικού!

Κάτι που συνιστά αλλοίωση και στο Κύπελλο, με τον Άρη να έχει παίξει στους Ζωσιμάδες με πολύ χειρότερες συνθήκες από κάθε άλλο παιχνίδι που έχει γίνει στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Και σαν να μην φτάνει μόνο αυτό, ο Παναθηναϊκός… τυχαίνει να παίζει την ερχόμενη Δευτέρα (22/02) στο ίδιο γήπεδο κόντρα στον Παναιτωλικό, κάνοντας ουσιαστικά… δεύτερη έδρα του το Αγρίνιο!

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου των Ζωσιμάδων και αφού έκανε χρήση των άρθρων 8 παρ. 4 και 22 παρ. 1 του ΚΑΠ, η Επιτροπή Διοργανώσεων της Ε.Π.Ο. αποφάσισε ο εξ αναβολής αγώνας της 7ης φάσης (1η αγωνιστική) του Κυπέλλου Ελλάδος, ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός, να διεξαχθεί στις 18/02/2021 και ώρα 15:00 στο γήπεδο του Παναιτωλικού».

To Top