Αλμέιδα: “Δεν ήταν πέναλτι αυτό που κέρδισε ο Άρης σύμφωνα με τον νέο κανονισμό”

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Λαμία εκτός έδρας για την πρεμιέρα των playoffs της Stoiximan Super League και ο Ματίας Αλμέιδα στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV ενόψει του αγώνα στάθηκε στη διαιτησία του προηγούμενου, κόντρα στον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης, λέγοντας ότι δεν είναι πέναλτι, αλλά και το φάουλ που ξεκίνησε η φάση επίσης δεν έπρεπε να σφυριχθεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα στην COSMOTE TV:

Η ΑΕΚ έρχεται από το ισόπαλο 3-3 με τον Άρη. Υπάρχει κάτι που πιθανόν να μπορούσε να κάνει καλύτερα, προκειμένου να έπαιρνε τη νίκη;

“Πιστεύω ότι κάναμε τα πάντα για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη. Όμως, πριν από περίπου δέκα μέρες είχαν έρθει διαιτητές εδώ για να μας κάνουν μία ομιλία για τους νέους κανονισμούς. Το τελευταίο πέναλτι, σύμφωνα με τον νέο κανονισμό, δεν είναι πέναλτι. Πάντα σύμφωνα με τους κανονισμούς.

Εμείς κάναμε τα πάντα για να μπορέσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, ανατρέψαμε το εις βάρος μας σκορ. Παίξαμε ένα παιχνίδι πάνω – κάτω. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Κάναμε κάποια λάθη.

Αλλά όταν παίξαμε στο Κύπελλο με τον Άρη, στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης υπήρξε πέναλτι, γιατί η μπάλα κτύπησε και στα δύο χέρια του παίκτη του Άρη. Εκείνη τη φορά δεν υπήρξε κάποια τιμωρία. Αυτή τη φορά, όμως, δεν ακολουθήσαμε τους κανονισμούς, σύμφωνα με την ομιλία που μας έκαναν οι διαιτητές για περίπου μία ώρα.

Και μερικές φορές αυτές οι μικρές «λεπτομέρειες» μπορούν να σου αφαιρέσουν δύο βαθμούς. Μικρές «λεπτομέρειες» που μπορεί στον κόσμο του ποδοσφαίρου να ξεχνιούνται, αλλά σε εμένα είναι συνεχώς παρούσες”.

To Top