Αλμέιδα: “Ο Άρης κάνει καλή χρονιά και θα είναι ένα όμορφο παιχνίδι”

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε στην NOVA για την μάχη του τίτλου, τα play offs, αλλά και τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ματίας Αλμέιδα στη NOVA ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Άρη:

Για το ότι η ομάδα είχε λίγες μέρες προετοιμασίας: «Προσπαθούμε να ξεκουράσουμε γρήγορα τους παίκτες. Όλες οι ομάδες έχουν τις ίδιες μέρες ξεκούρασης. Είμαστε καλά και με όρεξη».

Για το ότι η ΑΕΚ είναι πρώτη πριν την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας και πώς το αντιμετωπίζει: «Με ηρεμία, γνωρίζοντας ότι πρέπει να παίξουμε αυτό το παιχνίδι. Μετά ξεκινάει το άλλο πρωτάθλημα, τα play-offs. Μπορώ να πω ότι είμαι χαρούμενος και για εμάς και κυρίως για το ελληνικό ποδόσφαιρο γιατί υπάρχει ανταγωνισμός».

Για το αν θεωρεί ακόμα πιο αμφίρροπο το φετινό πρωτάθλημα με τις ομάδες να έχουν μικρές βαθμολογικές αποστάσεις: «Ναι, είμαστε κοντά, πιστεύω θα είναι κάτι παρόμοιο».

Για το αν περιμένει παρόμοιο παιχνίδι με αυτά στο Κύπελλο κόντρα στον Άρη: «Πιστεύω θα είναι παρόμοιο γιατί ούτε ο αντίπαλος έχει αλλάξει το στυλ παιχνιδιού του, ούτε εμείς. Εμείς και στα δύο παιχνίδια που παίξαμε τα πήγαμε καλά. Προφανώς το τελευταίο ματς του Κυπέλλου κρίθηκε στα πέναλτι, αλλά παίξαμε καλά. Αύριο θα είναι ένα παρόμοιο παιχνίδι».

Για το ότι ο Μάντζιος ανέφερε ότι η ΑΕΚ είναι η καλύτερη ομάδα της φετινής σεζόν: «Πρώτα απ’ όλα να τον ευχαριστήσω και πιστεύω πως είναι πολλές οι ομάδες που παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Και ο Άρης κάνει καλή χρονιά και θα είναι ένα όμορφο παιχνίδι».

To Top