ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αλφάσι: “Χαιρόμαστε που είμαστε στο γήπεδο, όπου έπαιξε ο κορυφαίος Έλληνας και Ευρωπαίος παίκτης!”

Ο Έρικ Αλφάσι απένειμε τον δικό του… φόρο τιμής για την παρουσία του και της ομάδας του στο Αλεξάνδρειο, κάνοντας ειδική αναφορά στο Νίκο Γκάλη.

Ο τεχνικός της Ναχαρίγια υπογράμμισε αρχικά: “Καταρχήν είναι πολύ όμορφο που είμαστε εδώ, σε ένα ιστορικό γήπεδο, όπου ο κορυφαίος Έλληνας παίκτης και στην Ευρώπη έχει αγωνιστεί εδώ. Ξέρουμε ότι ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα, τον σεβόμαστε πολύ, μας κέρδισε εύκολα στο Ισραήλ. Αυτή τη στιγμή έχουμε κάποια προβλήματα στο Ισραήλ και είναι πιο σημαντικό το ισραηλινό πρωτάθλημα από το Τσάμπιονς Λιγκ για μας, αλλά θέλουμε αύριο να τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε, παίζοντας με ένταση και ενέργεια”.

Ρωτήθηκε τι έχει αλλάξει για την ομάδα του σε σχέση με τον αγώνα του πρώτου γύρου και απάντησε: “Στο πρώτο ματς δεν είχαμε τον Κίτσεν, που μας δίνει πλέον άλλο ρυθμό και μας έχει βοηθήσει αρκετά όσο είναι μαζί μας. Είχαμε τρεις σερί νίκες στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά μετά κάναμε δύο σερί ήττες. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να επικεντρωθούμε περισσότερο αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα”.

To Top