Αλ Νασρ: Θέλει τον Καντέ συμπαίκτη με τον Κριστιάνο από το 2023

Την ώρα που το deal για τον Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο, η Αλ Νασρ ενδιαφέρεται για την απόκτηση και του Ενγκολό Καντέ, που μένει ελεύθερος από την Τσέλσι το καλοκαίρι του 2023.
Δίδυμο-«φωτιά» φιλοδοξεί να διαθέτει στο ρόστερ της από τη σεζόν 2023/24 η Αλ Νασρ, καθώς μετά τις προχωρημένες επαφές με τον Κριστιάνο Ρονάλντο ενδιαφέρεται και τον Ενγκολό Καντέ!

Όπως αναφέρει ο έγκυρος ρεπόρτερ, Σαντί Αουνά, ο σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Γάλλου χαφ και παγκόσμιου πρωταθλητή του 2018, ο οποίος μένει χωρίς συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2023 και από την 1η Ιανουαρίου θα είναι σε θέση να διαπραγματευτεί με όποιον σύλλογο επιθυμεί.

Το μέλλον του στους Μπλε μοιάζει από καιρό αβέβαιο, αποτέλεσμα των μαζεμένων τραυματισμών από την περασμένη σεζόν (επιστρέφει στη δράση στα τέλη Φεβρουαρίου) και των διαφορών που χωρίζουν τον παίκτη με το κλαμπ στις διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο.

Έτσι, η Αλ Νασρ ευελπιστεί πως ο 31χρονος, πλέον, Καντέ θα μείνει ελεύθερος και παρά το ότι έχει δηλώσει πως θα ήθελε να συνεχίσει να αγωνίζεται σε ομάδα του Λονδίνου, το ρεπορτάζ αναφέρει πως δεν έχει κλείσει την πόρτα σε κλαμπ εκτός Ευρώπης.

To Top