ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αλ Χακίμ, “χειρουργός χωρίς σύνορα”! (video)

 Αναμενόμενα κακή η διαιτησία του Σουηδοϊρακινού Μοχάμεντ Αλ-Χακίμ και του Ολλανδού Φαν Μπέκελ στο VAR στο χθεσινό παιχνίδι…

Όλες οι… λανθασμένες ή επιεικώς επίμαχες φάσεις ήταν κατά του Άρη! Ο Αλ Χακίμ θα μπορούσε άνετα να γραφτεί στους “γιατρούς χωρίς σύνορα”. Θα ήταν ένας άριστος “χειρουργός”!

Στο 17′ υπάρχει καθαρό φάουλ και κίτρινη του Ούγκο στο πάτημα στον Νταρίντα ο οποίος μάλιστα τραυματίζεται, υπάρχει φάουλ και κίτρινη που δεν δίνεται. Στην εξέλιξη της φάσης υπάρχει το δοκάρι του Ιωαννίδη.

Στο 25′ από κεφαλιά του Ρόουζ η μπάλα χτυπάει στο απλωμένο χέρι του Αϊκαντίν από το οποίο η μπάλα αλλάζει κατεύθυνση και καταλήγει στα χέρια του Ντραγκόφσκι. Φάση που… ξέχασε να ελέγξoυν στο VAR.

Στο 48′ ο Σουλεϊμάνοφ κάνει χέρι για πέναλτι, όμως η στημένη φάση από την οποία προέρχεται η εσχάτη των ποινών δεν υπάρχει ποτέ. Κι αυτό καθώς ο Ιωαννίδης πέφτει με… ηλεκτρισμό και βουτάει βουτάει μόνος του και ο Αλ Χακίμ καταλογίζει ανύπαρκτο φάουλ.

Στο 70′ όπου ο Μλαντένοβιτς έπρεπε να αντικρίσει δεύτερη κίτρινη καθώς ο Σουλεϊμάνοφ τον αδειάζει με εξαιρετική ντρίπλα και ο Σέρβος τον «κλαδεύει» καθαρά. Στη συνέχεια διαμαρτύρεται κιόλας που δόθηκε φάουλ εναντίον του, όπως είχε διαμαρτυρηθεί και στην πρώτη φορά που είδε κίτρινη παρότι η αγκωνιά του στον Οντουμπάτζο τιμωρήθηκε σωστά.

Όπως είπε εύλογα και ο Άκης Μάντζιος: “Έχουμε τις ενστάσεις μας ως ομάδας για ορισμένες φάσεις. Οποτε μας σφυρίζει αυτός ο διαιτητής έχουμε προβλήματα και παράπονα. Υπάρχουν στιγμές που έχουμε αδικηθεί. Η φάση πριν το πέναλτι που δεν υπάρχει φάουλ για παράδειγμα…  Γενικά υπήρχε μία διάθεση από πλευράς του, βλέποντας τα σφυρίγματά του αλλά χωρίς να σημαίνει ότι είναι η αιτία που χάσαμε το παιχνίδι. Αν είναι να έρχονται ξένοι διαιτητές, ας είναι elite και να μην έχουν οι ομάδες παράπονα. Σήμερα είχαμε εμείς, αύριο μπορεί να έχει ο Παναθηναϊκός”.

To Top