ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Αμίλητος και άφαντος ο Μάρσαλ!

Ο Ζερμέιν Μάρσαλ μετά τη γκάφα της δεκαετίας έφυγε από το «Ζηρίνειο» και οι άνθρωποι της Κηφισιάς δεν μπορούν να τον εντοπίσουν, καθώς δεν σηκώνει το τηλέφωνο και δεν θέλει να μιλήσει σε κανέναν!

Μετά το… μυθικό αυτοκαλάθι  στο ματς με τον Άρη ο Αμερικανός γκαρντ δεν ήξερε πώς να αντιδράσει, τραβούσε τα μαλλιά του και φάνηκε να μην έχει καταλάβει τι ακριβώς έχει συμβεί. Στην αρχή της δεύτερης παράτασης ο Μάρσαλ καθόταν στον πάγκο της ομάδας του Ηλία Παπαθεοδώρου, όμως στη συνέχεια αποχώρησε σκυθρωπός. Μάλιστα, έφυγε τελείως από το «Ζηρίνειο» πριν από το φινάλε του ματς και από εκείνη την ώρα δεν έχει μιλήσει με κανέναν!

Η ώρα είναι 22:15, το παιχνίδι έχει τελειώσει εδώ και μία ώρα, όμως οι άνθρωποι της Κηφισιάς είναι ακόμα στο γήπεδο και δεν πιστεύουν τι έχει γίνει. Όλοι τους (παίκτες και σταφ) αναζητούν τον… μοιραίο Μάρσαλ, που έφυγε άμεσα από το κλειστό, δεν έδωσε εξηγήσεις και φάνηκε επηρεασμένος από το… σοκ της «τρελής» φάσης.

Άπαντες στην Κηφισιά ανησυχούν σχετικά με το πού είναι ο παίκτης, καθώς δεν σηκώνει το τηλέφωνό του, δεν απαντάει σε κανέναν και δεν έχει μιλήσει ούτε με τους συμπατριώτες του, Αμερικανούς, που αγωνίζονται στην ομάδα των Βορείων Προαστίων. Να σημειωθεί πως μετά την μεγάλη γκάφα του υπήρξαν 1-2 συμπαίκτες του που θέλησαν να του μιλήσουν και να τον… παρηγορήσουν, όμως δεν ήξεραν τι να του πουν.

Το θέμα είναι ότι ο Μάρσαλ παραμένει άφαντος μια ώρα μετά τη λήξη του αγώνα…

Πηγή: sdna.gr

To Top