ΜΠΑΣΚΕΤ

Αμαξίδιο: Έτοιμος για την ολική ανατροπή και τον τίτλο ο Άρης!

Έτοιμος και αποφασισμένος είναι ο Άρης για την ολική ανατροπή και την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο πρωτάθλημα μπάσκετ με αμαξίδιο!

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Οι «κιτρινόμαυροι» μπορεί να ξεκίνησαν τη σεζόν με διαδοχικές ήττες, όμως με αντεπίθεση διαρκείας κατάφεραν να τερματίσουν στην 4η θέση και να προκριθούν στο Φάιναλ Φορ του Αλίμου, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν τον πρωτοπόρο Δωδεκάνησο.

Οι παίκτες του Άρη δείχνουν αποφασισμένοι και έτοιμοι για το τρόπαιο, κάτι που φαίνεται τόσο από τις τελευταίες τους εμφανίσεις, όσο και από την παρακάτω ενημέρωση του τμήματος:

«HΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ

Λίγες ημέρες απομένουν μέχρι το Final Four του Αλίμου, όπου θα κριθεί ο φετινός πρωταθλητής. Σαν Άρης WheelChair B.C. θα διεκδικήσουμε στα ίσια τον τίτλο, έχοντας ήδη πετύχει την καθολική αναγνώριση της φετινής προσπάθειας.

Στον δρόμο μας ο Δωδεκάνησος Ρόδου, γνώριμος αντίπαλος επί πολλά συναπτά έτη και κάτοχος της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια. Στον έτερο ημιτελικό ο Μέγας Αλέξανδρος 94 αντιμετωπίζει τον νταμπλούχο Άτλα Αθηνών.

Οι ημιτελικοί το Σάββατο 15 Ιουνίου 2019 και οι τελικοί την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες. Ας κερδίσει ο καλύτερος και πάνω από όλα το μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο.

Τώρα Αρχίζουμε».

To Top