ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αμερικανός προπονητής στο «Κλ. Βικελίδης» για την «κιτρινόμαυρη» Γουγούση (photos)

Τις προπονήσεις των νεανίδων και των κορασίδων του γυναικείου βόλεϊ του Άρη παρακολούθησε τις προηγούμενες ημέρες Αμερικανός προπονητής, ο οποίος ήθελε να τσεκάρει την διεθνή αθλήτρια του «κιτρινόμαυρου» συλλόγου με τις μικρές εθνικές, Αναστασία Γουγούση.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση τν ανθρώπων του τμήματος:

«Το παρών στις προπονήσεις των νεανίδων και των κορασίδων του Άρη έδωσε ο Αμερικάνος προπονητής, Κέν Μούρζεκ, που είναι από το Αμερικάνικο κολέγιο Wake Forrest. Ο Κεν ήρθε για να παρακολουθήσει την Αναστασία Γουγούση που πρόσφατα ανανέωσε με την ομάδα του Άρη. Παράλληλα συνομίλησε με τον προπονητή του Άρη, Δημήτρη Σολκίδη και αντάλλαξαν απόψεις περί των προπονήσεων στις αναπτυξιακές ηλικίες. Ο Αμερικάνος μάλιστα, την Τρίτη έκανε ο ίδιος προπόνηση τις αθλήτριες του Άρη και έμεινε ικανοποιημένος για το επίπεδο που συνάντησε.

Ο Κεν για την παρουσία του στην Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη δήλωσε: «Ήρθα με σκοπό να παρακολουθήσω την Αναστασία(Γουγούση) και παράλληλα είδα και άλλες αθλήτριες που είναι σε καλό επίπεδο. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους του Άρη για την άψογη φιλοξενία. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα ξανάρθω».

korasides volley-1

To Top