ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αμοιβαίες υποχωρήσεις για Σούντγκρεν: Πότε θα παίξει Τσάμπιονς Λιγκ με την ΑΪΚ και τι θα γίνει με την προετοιμασία…

Οι τελικές επαφές με την ΑΪΚ Στοκχόλμης έχουν απομείνει προκειμένου ο Ντάνιελ Σούντγκρεν να φορέσει τα “κιτρινόμαυρα” από τη νέα σεζόν και να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του Άρη!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ένα λεπτό σημείο στις διαπραγματεύσεις είναι ότι η πλευρά του Άρη άναψε το “πράσινο φως” στο αίτημα των Σουηδών προκειμένου ο 28χρονος μπακ να αγωνιστεί στον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και στη συνέχεια να αναχωρήσει με προορισμό την Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το καλεντάρι της ΟΥΕΦΑ για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν, οι δύο αγώνες που θα δώσει η ΑΪΚ θα είναι 9-10 Ιουλίου ο πρώτος και 16-17 Ιουλίου ο επαναληπτικός. Οι υποχρεώσεις του Άρη, ξεκινούν στην Ευρώπη, στις 25 Ιουλίου με τον πρώτο αγώνα για τον β΄προκριματικό γύρο…

Φυσικά, υπενθυμίζουμε πως έχει το δικαίωμα κανονικά να αγωνιστεί στο Γιουρόπα Λιγκ με τον Άρη και ας έχει συμμετοχή την ίδια χρονιά σε άλλη ευρωπαϊκή διοργάνωση, καθώς έχει αλλάξει ο κανονισμός.

Όσον αφορά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο και αναμένεται να χάσει, είναι κάτι που δεν προβληματίζει τους ιθύνοντες του Άρη.

To πρωτάθλημα στην Σουηδία είναι σε εξέλιξη, καθώς ξεκίνησε για την ακρίβεια πριν από λίγες μόλις εβδομάδες και βρίσκεται πλέον στην 4η αγωνιστική του. Άρα, ο Σουηδός έχει κάνει προετοιμασία με την τωρινή του ομάδα και μάλιστα στο Ντουμπάϊ, τον Ιανουάριο.

Επομένως, όταν θα ενσωματωθεί στον Άρη θα είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση με πολλά παιχνίδια ήδη στα πόδια του.

Όπως γίνεται αντιληπτό, αμοιβαίες υποχωρήσεις γίνονται και από τις δύο μεριές προκειμένου να υπάρξει συμφωνία. Ο Άρης συμφώνησε να αγωνιστεί ο ποδοσφαιριστής στον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και φυσικά η ΑΪΚ θα τον αφήσει ελεύθερο έξι μήνες πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του, ρίχνοντας κατά πολύ τις οικονομικές της απαιτήσεις.

 

To Top