ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αμπελόκηποι: Τα μικρά παιδιά έπαιξαν μπάλα παρουσία Χαριστέα και τίμησαν τον Μιγκοτζίδη (photo)

Η μνήμη του Κωνσταντίνου Μιγκοτζίδη τιμήθηκε για 11η χρονιά το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Μαΐου 2022 με το 11ο Τουρνουά ποδοσφαίρου Κ12 «Κωνσταντίνος Μιγκοτζίδης» από τον Δήμο Αμπελοκήπων.

Το τουρνουά διεξήχθη στο ομώνυμο Δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου ενώ στην εκδήλωση βράβευσης της Κυριακής 22 Μαΐου τιμήθηκαν για το ήθος τους και την προσφορά τους στον αθλητισμό οι:

Άγγελος Χαριστέας ( πρωταθλητής Ευρώπης στο EURO 2004 με την Εθνική Ελλάδας )
Δημήτρης Καλόπουλος ( πρώην διεθνής διαιτητής Super League)
Πραξιτέλης Ζαχαριάδης ( πρώην διαιτητής Super League)
Νόνταρ Ξαντίνωβ (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Αμπελοκήπων)
Για τον Κωνσταντίνο Μιγκοτζίδη μίλησε ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Α’ Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος Λάζαρος Κυρίζογλου λέγοντας τα εξής:

“Ο Αμπελοκηπιώτης Κωνσταντίνος Μιγκοτζίδης γεννήθηκε στις 18 Μαΐου 1982, αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Αμπελοκήπων, σπούδασε ΙΕΚ ηλεκτρονικός τηλεπικοινωνιών και στη συνέχεια εργάστηκε ως Τεχνικός Δικτύων Η/Υ. Παράλληλα εργαζόταν ως εθελοντής στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης λαμβάνοντας μέρος σε πλήθος επιχειρήσεων στον Όλυμπο. Στις 2/2/2006, σε ηλικία 23 ετών, κατά τη διάρκεια κατάβασης από τον Μύτικα, ο Κωνσταντίνος Μιγκοτζίδης σκοτώθηκε μετά από πτώση στην τοποθεσία Καζάνι”.

 

To Top