Αμπντούλ Οσμάν ο “εκλεκτός” για το κέντρο του Άρη!

Ο Αμπντούλ Οσμάν είναι ο βασικός στόχος του Άρη για την θέση του αμυντικού χαφ την επόμενη χρονιά! Πρόκειται για τον 25χρονο Γκανέζο με αγγλικό διαβατήριο μέσο, ο οποίος την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με τη φανέλα της Κέρκυρας.

Ο Μάκης Κατσαβάκης φαίνεται πως έχει καταλήξει στην επιλογή του Οσμάν για πολλούς λόγους. Ο πρώτος έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο 25χρονος Γκανέζος μπορεί να καλύψει δύο βασικές θέσεις, του αμυντικού χαφ και του κεντρικού αμυντικού. Ο δεύτερος είναι ότι γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα, αφού την περσινή χρονιά είχε 27 συμμετοχές και ένα γκολ με την φανέλα της Κέρκυρας και δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Ο τρίτος αφορά τον χαρακτήρα του, καθώς ο Κατσαβάκης έχει συλλέξει πληροφορίες από δικούς του ανθρώπους για τον παίκτη και έχει ακούσει τα καλύτερα. Επίσης, ο Οσμάν είναι παίκτης που μπορεί η ΠΑΕ να καλύψει τις οικονομικές του απαιτήσεις.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις κι αν όλα πάνε καλά, δεν αποκλείεται να προκύψει συμφωνία μέχρι η ομάδα να αναχωρήσει για την Ιταλία.

 

To Top