Αμπρέου: «Είμαι πεινασμένος για ποδόσφαιρο»

Τι κι αν διανύει το 44ο έτος της ηλικίας του; Ο Σεμπάστιαν Αμπρέου τόνισε ότι ακόμη είναι πεινασμένος για να κάνει αυτό που αγαπά. Να παίζει ποδόσφαιρο.

Πριν από λίγες ημέρες ο Σεμπάστιαν Λόκο Αμπρέου άνοιξε νέο κεφάλαιο στην καριέρα του καθώς συμφώνησε με την Αθλέτικ Κλουμπ της Βραζιλίας η οποία συμμετέχει στο πρωτάθλημα Μινέιρο.

Έτσι η βραζιλιάνικη ομάδα έγινε ο 30ος σταθμός στην καριέρα του καθώς μεταξύ άλλων έχει περάσει κι από Ρίο Μπράνκο, Μπαγκαλάνιες, Νασιονάλ, Σολ ντε Αμέρικα, Ροζάριο, Μποταφόγκο, Άρη, Ρίβερ Πλέιτ, Τίγκρες και Λα Κορούνια.

Κατά την παρουσίασή του από τη νέα του ομάδα, ο Σεμπάστιαν Αμπρέου τόνισε πως παρά το 44ο έτος της ηλικίας του έχει ακόμα την ίδια διάθεση και «πείνα» για να συνεχίσει το ποδόσφαιρο που είχε και όταν έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στο ποδόσφαιρο.

«Θέλω να δείξω τον επαγγελματισμό, τη νοοτροπία, την αφοσίωση, το πάθος και την πείνα που χρειάζεται για να συνεχίσω το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν άνθρωποι 50 ετών που δεν είδαν ποτέ τον σύλλογο στην πρώτη κατηγορία. Θα απολαύσουμε αυτή τη στιγμή πολύ και θα είμαι μέρος αυτού», τόνισε μεταξύ άλλων ο άλλοτε φορ του Άρη.

To Top