Αμπρέου και Αμορόζο “παρόντες” στη λίστα με τους διάσημους “γυρολόγους”! (photos)

Δύο από τους πιο φημισμένους “γυρολόγους” ποδοσφαιριστές έχουν περάσει από τον Άρη, χωρίς να συμπληρώσουν μια ολόκληρη χρονιά στην ομάδα. Το “terra.com” έκανε θέμα τους πιο διάσημους παίκτες σε όλο τον κόσμο που έχουν αγωνιστεί σε πολλές ομάδες και δεν θα μπορούσαν να μην δεν συμπεριλάβουν τον Σεμπαστιάν Αμπρέου και τον Μάρσιο Αμορόζο!

Ο Σεμπαστιάν “Λόκο” Αμπρέου έχει αγωνιστεί στις Ντιφενσόρ Σπόρτινγκ, Σαν Λορέντζο, Ντεπορτίβο, Γκρέμιο, Τέκος Μέξικο, Νασιονάλ Ουρουγουάης, Κρουζ Αζούλ, Αμέρικα ντε Μέξικο, Ντοράδος, Μοντερέι, Σαν Λουίς, Τίγκρες, Ρίβερ Πλέιτ, Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, Ρεάλ Σοδιεδάδ, Άρης, Μποταφόγκο και Φιγκεϊρένσε. Σύνολο; 18 ομάδες στην καριέρα του Αμπρέου!

Ο Μάρσιο Αμορόζο ξεκίνησε την καριέρα του στην Γκουαρανί και από εκεί και μετά αγωνίστηκε σε άλλες 10 ομάδες: Βέρντι Καβασάκι, Ουντινέζε, Πάρμα, Μπορούσια Ντόρτμουντ, Μάλαγα, Σάο Πάουλο, Μίλαν, Κορίνθιανς, Γκρέμιο και Άρης.

Άλλοι διάσημοι “γυρολόγοι” σύμφωνα με το “terra.com” είναι οι Νικολάς Ανελκά, Λουίς Γκαρσία, Έντγκαρ Ντάβιντς, Ριβάλντο, Πίτερ Κράουτς, Κουατεμόκ Μπλάνκο, Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν, Τζάρεντ Μποργκέτι, Μάουρο Καμορανέζι, Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς, Ντιέγκο Φορλάν, Αντόνιο Ντε Νίγκρις (που έχασε τη ζωή του ως παίκτης της Λάρισας).

To Top