Αμφίβολη η παρουσία του Αντετοκούνμπο στην Εθνική

Στην ΕΟΚ είναι δεδομένο ότι θέλουν να δουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο με τα χρώματα της Εθνικής Νέων Ανδρών στο Ευρωμπάσκετ, που θα διεξαχθεί στην Κρήτη από τις 8 έως και τις 20 Ιουλίου.

Κάτι που ισχύει και για την Εθνική Ανδρών, που θα ξεκινήσει προετοιμασία στα μέσα του ίδιου μήνα, προκειμένου να πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας.

Όμως τι λένε οι Μιλγουόκι Μπακς για όλα αυτά; Οπως έγραψε η εφημερίδα «Μιλγουόκι Ζούρναλ Σέντινελ», ο Ελληνας φόργουορντ είναι πολύ πιθανόν να πάρει μέρος στο σάμερ λιγκ του Λας Βέγκας, το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί από τις 11 μέχρι και τις 21 Ιουλίου.

Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση που πρέπει να δώσει το «παρών» στο σάμερ λιγκ, προκειμένου να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα εν όψει της επόμενης σεζόν, είναι αδύνατο να ενισχύσει τη Νέων Ανδρών! Οσο για την Εθνική Ανδρών; Κανείς δεν μπορεί να το πει με σιγουριά.

Την πρόθεση των Μπακς να στείλουν τον Αντετοκούνμπο στο σάμερ λιγκ (μαζί με τον άλλο ρούκι του 2013, τον Νέιτ Ουόλτερς) αποκάλυψαν ο αντιπρόεδρος του Μιλγούοκι Ντέιβ Μπαντκοκ, όπως και ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας Τζον Χάμοντ: «Ο Γιάννης μπορεί να βελτιωθεί πολύ στην επίθεση και να είναι σημείο αναφοράς τη νέα χρονιά», ισχυρίστηκε ο Χάμοντ.

Πηγή: www.ethnosport.gr

To Top