Αμφίβολος με Άρη ο Κατάι, για κομβική τριάδα μιλούν στον Πλατανιά

Για νέα αρχή μιλάνε στον Πλατανιά που επιδιώκει να ανασυνταχθεί σε αγωνιστικό και ψυχολογικό επίπεδο, με σημείο αναφοράς ότι δίνει τρία κρισιμότατα παιχνίδια.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Η αρχή γίνεται την ερχόμενη Κυριακή στις 4 το απόγευμα, όπου ο Πλατανιάς παίζει στο Κλεάνθης Βικελίδης με τον Άρη. Εν συνεχεία, την επόμενη Τετάρτη (30/10), η χανιώτικη ομάδα παίζει τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα, όπου υπενθυμίζεται ότι το πρώτο παιχνίδι έληξε με 1-1 στα Περιβόλια. Το Σάββατο 2 Νοέμβρη, ο Πλατανιάς ολοκληρώνει τη δύσκολη τριάδα εκτός έδρας αγώνων, αφού για τη 10η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννενα στους Ζωσιμάδες.

Η τριάδα αυτή θεωρείται κομβικής σημασίας, αφού είναι πολλοί εκείνοι που πιστεύουν ότι θα καθορίσει πάρα πολλά για το φετινό μέλλον της ομάδας .

Σε αγωνιστικό επίπεδο, η προετοιμασία ενόψει Άρη συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς στο γήπεδο του Μάλεμε. Τα προβλήματα είναι γνωστά αφού στα πλάνα του Ουζουνίδη δεν υπολογίζονται οι Θέρρα, Ναζλίδης και Γιακουμάκης, ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Κατάι.

Η αποστολή του Πλατανιά θα αναχωρήσει για Θεσσαλονίκη, πιθανότατα το Σάββατο το μεσημέρι, αεροπορικώς και εν συνεχεία θα ξεκινήσει μια σειρά ταξιδίων μέχρι και τον τελευταίο σταθμό στα Γιάννενα.

To Top