ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ανάκληση της απόφασης και επανεξέταση από την ΕΕΑ θέλει η ΚΑΕ Άρης

Οι χθεσινές τοποθετήσεις του Λευτέρη Αυγενάκη επί του νομικού πλαισίου που θα ισχύσει για τις ΚΑΕ που δεν θα αδειοδοθητηθούν από την ΕΕΑ, δεν αποτελεί δεδομένο ότι θα ισχύσει η αφαίρεση βαθμών για τον Άρη.

Η ΚΑΕ Άρης ανήκει στην κατηγορία των ομάδων που δεν αδειοδοτήθηκαν από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και αφού διατύπωσε τις διαφωνίες της επί της τακτικής που ακολούθησε το συγκεκριμένο όργανο, προχώρησε στην κατάθεση “αίτησης θεραπείας”, με σκοπό την ανάκληση της αρχικής απόφασης και προφανώς της επανεξέτασης του φακέλου.

Για να ξεκινήσουν οι κιτρινόμαυροι με αφαίρεση βαθμών (από -1 έως -3) θα πρέπει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να απορρίψει την αίτηση της ΚΑΕ. Αυτό θα φανεί στην επόμενη συνεδρίαση, κατά πάσα πιθανότητα σ’ αυτή της ερχόμενης Πέμπτης (23/9).

Στον Άρη θεωρούν ότι θα γίνει δεκτή η “αίτηση θεραπείας” από τη στιγμή που η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και στηρίζουν την αισιοδοξία τους στο γεγονός ότι η ΕΕΑ δεν έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία εξέτασης των φακέλων καθώς ακόμη δεν έχει επιληφθεί επί αυτών των ΚΑΕ ΑΕΚ και ΚΑΕ Ηρακλής.

 

To Top