Ανάκογλου: “Ευχαριστώ για όλα την ομάδα και τον κόσμο του Άρη…”

Στο Yellow Radio 92.8 φιλοξενήθηκε ο πρώην παίκτης του Άρη, Δημήτρης Ανάκογλου, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Λαμία.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αποχαιρέτησες και τυπικά τον Άρη, μια πορεία χρόνων με αρκετές δυσκολίες και ατυχίες αλλά όταν έπεσαν οι τίτλοι τέλους, βγήκε μια αγάπη από εσένα;

Εννοείται. Δεν θα μπορούσα να κάνω αλλιώς γιατί ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για εμένα, δυστυχώς έμεινα τρία χρόνια στην ομάδα και έπαιξα μόνο τον πρώτο χρόνο. Είχα πολλά μηνύματα από τον κόσμο και στήριξη από την ομάδα. Έκανα ανανέωση του συμβολαίου μου ενώ ήμουν τραυματίας και δεν θα μπορούσα να αισθάνομαι άσχημα για την ομάδα.

Πόσο σημαντική ήταν η στήριξη της ομάδας.

Η αλήθεια είναι πως οι τραυματισμοί είναι από τα χειρότερα που μπορεί να συμβούν στο ποδόσφαιρο, ειδικά όπως συνέβη εδώ και αναγκάζεσαι να μείνεις πολύ καιρό εκτός. Η ομάδα ήταν κοντά μου, είχα βοήθεια από φυσικοθεραπευτές και τα παιδιά. Ήταν γνωστό πως έκανα αποκατάσταση με τον Μπουτοβίνο. Δεν έχει σημασία που ήταν από το μπασκετ, Άρης είναι και αυτό.

Είπες ότι είναι ο μεγάλος σου αδερφός;

Ναι, αναπτύξαμε μια ιδιαίτερη σχέση. Γνωριστήκαμε καθαρά επαγγελματικά αλλά στην πορεία με την καθημερινότητα γίναμε πολύ φίλοι. Τον θεωρώ μεγάλο μου αδερφό σε πολλά θέματα. Με στήριξε πάρα πολύ και τον ευχαριστώ για όλα.

Πως ένιωσες όταν φόρεσες και πάλι την φανέλα του Άρη στο τελευταίο εκείνο παιχνίδι με τον Βόλο;

Μου έλειψε πάρα πολύ. Μετά από δύο χρόνια ξαναμπήκα στο παιχνίδι κανονικά και ας ήταν φιλικός αγώνας. Ήταν πολύ όμορφο για εμένα και με έκανε να νιώσω πολύ καλά. Ελπίζω από εδώ και πέρα να πάνε όλα καλά.

Ποια είναι τα θετικά που έχεις κρατήσει από την παρουσία σου στον Άρη;

Έκανα αρκετούς φίλους στην Θεσσαλονίκη, γνώρισα πολλά παιδιά, τους συμπαίκτες μου. Η ομάδα ανέβηκε κατηγορία την δεύτερη χρονιά, βγήκε στην Ευρώπη. Ο κόσμος στήριζε ανέκαθεν αλλά τώρα έδειξε ακόμη περισσότερο το πάθος του. Τα τελευταία χρόνια δυστυχώς δεν μπορούσα να ζήσω τις στιγμές ακριβώς ως ποδοσφαιριστής, αλλά το χάρηκα όσο γινόταν απ’έξω.

Ήθελες όμως να παίξεις, να δείξεις τι αξίζεις τόσο στον Άρη όσο και σε εκείνους που σε πίστεψαν;

Εννοείται, δεν νομίζω να υπάρχει ποδοσφαιριστής που να μην θέλει να παίζει σε ένα γεμάτο γήπεδο με κόσμο σε τέτοιες ομάδας όπως είναι ο Άρης.

Ποιοι είναι οι στόχοι σου τώρα στην νέα σου ομάδα;

Το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα είναι να είμαι ενεργός, να είμαι στο πλάνο του προπονητή, να δουλέψω κανονικά από την αρχή μέχρι το τέλος και φυσικά να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε σαν ομάδα.

Θα υποστηρίζεις τον Άρη στα ευρωπαϊκά παιχνίδια;

Φυσικά, όποιες ομάδες Ευρώπη πρέπει να τις υποστηρίζουμε, ειδικά αν σκεφτώ τα τρία χρόνια που ήμουν στον Άρη. Εύχομαι επιτυχία σε όλα τα επίπεδα και σίγουρα για την Ευρώπη. Έχω κάνει μόνο φίλους, ευχαριστώ τον κόσμο και την ομάδα για όλα.

Θα θέλαμε το δικό σου μήνυμα προς τον κόσμο του Άρη.

Θα ήταν περιττό να τους πω να στηρίζουν την ομάδα γιατί όπως είναι γνωστό το έκαναν ακόμη και στις χαμηλότερες κατηγορίες, αυτό είναι δεδομένο. Εγώ θέλω να τους ευχαριστήσω για όλα τα μηνύματα αγάπης και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν ώστε να γυρίσω και να παίξω. Εύχομαι και στην ομάδα και στον κόσμο να έχουν μόνο χαρές και επιτυχίες γιατί ο κόσμος βίωσε δύσκολες στιγμές και τους αξίζει να ζήσουν τα καλύτερα.

To Top