ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ανάκογλου στο PRESSARIS: “H ιστορία, ο κόσμος και η προοπτική του Άρη με έπεισαν απόλυτα…”

Ο Δημήτρης Ανάκογλου μίλησε μετά την ανακοίνωσή του από την ΠΑΕ Άρης, ως μέλος πλέον της “κιτρινόμαυρης” οικογένειας: 

Αναλυτικά όσα είπε στο PRESSARIS: 

Διαβάστε στο Foxbet.gr όλα τα νέα και τα κορυφαία προγνωστικά για τους επαναληπτικούς αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ.

Για τα πρώτα του συναισθήματα: “Πρώτα απ΄ολα είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ξέρω το μέγεθος του Άρη. Μεγάλη ιστορία, πολύ κόσμο. Αυτός είναι και ο λόγος που επέλεξα την ομάδα παρά το γεγονός ότι είναι στη Β΄Εθνική. Ήρθα για να ανεβούμε κατηγορία. Να πάει η ομάδα εκεί που ανήκει για να πάρει χαρά ο κόσμος που τα τελευταία χρόνια έπαιζα στα γήπεδα της Γ΄Εθνικής”.

Για το τι έκανε εύκολη την απόφασή του να έρθει στον Άρη: “Η ιστορία, ο κόσμος. Προτίμησα να πάω σε μία ομάδα με πολύ κόσμο παρότι ήταν στη Β΄Εθνική, παρά σε μία που δεν έχει την ιστορία του Άρη και παίζει στη Σούπερ Λιγκ. Μου αρέσει η προοπτική που υπάρχει. Η ομάδα θέλει να βγει κατηγορία, να κάνει μία καλή πορεία στο Κύπελλο”

Για το τι μπορεί να υποσχεθεί ότι θα προσφέρει: “Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα και τον προπονητή. Δεν μ αρέσει να υπόσχομαι πολλά πράγματα. Μόνο δουλειά και ότι είναι να δει ο κόσμος θα το δει μεσα στο γήπεδο”.

Για το ρόστερ του Άρη και την πληρότητα που παρατηρείται στη μεσαία γραμμή: “Το να υπάρχει συναγωνισμός είναι καλό. Το ρόστερ είναι πολύ καλό. Έχει ένα καλό κορμό και από πέρυσι. Είναι καλός ο συναγωνισμός και θα μας βγει σε καλό”.

To Top