ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανάλυση για να… μάθει από τα λάθη του και να μην τα επαναλάβει ξανά…

Κάθε γκολ του Ατρόμητου στο ματς με τον Άρη προερχόταν από λάθος ποδοσφαιριστή της ομάδας του Σάββα Παντελίδη. Είτε στα μαρκαρίσματα αυτών που “δημιούργησαν” και αυτών που σκόραραν, είτε από ατομικά λάθη…

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Στη χθεσινή προπόνηση με την χρήση βίντεο ο Σάββας Παντελίδης εστίασε στα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του, αναλύοντας το ποιο ήταν η λάθος αντιμετώπιση από πλευράς Άρη. Τι έπρεπε να γίνει που δεν έγινε, προκειμένου να αποφευχθούν.

Ο Έλληνας κόουτς αναγνωρίζει πως η ομάδα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και πως αδικεί τον εαυτό της, καθώς οι πραγματικές της δυνατότητας επ΄ουδενί δεν είναι για εμφανίσεις ανάλογες με αυτή στο Περιστέρι.

Αυτό που ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του είναι να ιδιαίτερα προσεκτικοί από εδώ και στο εξής, να είναι συγκεντρωμένοι σε όσα ζητά από τους ίδιους στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να μην επαναλάβουν τα ίδια λάθη.

Λάθη που κοστίζουν σε κάθε παιχνίδι και τα οποία πρέπει να ελαχιστοποιηθούν αν θέλει η ομάδα να πετύχει φέτος δίχως προβλήματα και άγχος τους στόχους της.

To Top