Ανάλυση: Ποιοι είναι με τις βαλίτσες στο χέρι, ποιοι παραμένουν, ποιοι το… σκέφτονται

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Άρη ολοκληρώθηκαν… Το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού μοιάζει ατέλειωτο. Τα ερωτήματα πολλά. 

Σε ποια κατηγορία θα συμμετέχει η ομάδα; Υπό ποιο διοικητικό καθεστώς; Με ποιο ρόστερ; Ειδικά σε ότι αφορά του παίκτες η κατάσταση αναμένεται να περάσει από χίλια κύματα…

Πολλοί από τους παίκτες δεσμεύονται με συμβόλαιο ενόψει της νέας σεζόν (εφόσον ο Άρης συνεχίσει στη Β΄εθνική, πάντα…). Τέτοιες περιπτώσεις είναι οι ΚύργιαςΤσουμάνηςΤσιάραςΓιαννίτσηςΚαμινιώτης,Οικονομόπουλος, Μανιάς και Διούδης, με τους δύο τελευταίους πάντως να μην έχουν δικαίωμα προσφυγής, καθότι αμείβονται με εκχώρηση απ’ το τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Τσουμάνης και Γιαννίτσης φέρεται να έχουν προτάσεις από άλλες ομάδες, ωστόσο δείχνουν διάθεση να περιμένουν μέχρι κάποια στιγμή του Μαΐου τις εξελίξεις στον Άρη. Το ίδιο ισχύει και για όλους τους παίκτες που προαναφέρθηκαν, εκτός των Διούδη και Μανιά, που είναι ιδιαίτερες περιπτώσεις.

Μια κατηγορία ποδοσφαιριστών είναι έτοιμη να διαβεί την πόρτα της εξόδου. Σ’ αυτήν ανήκουν οι δανεικοί Τάτος, ΚαραγκούνηςΜπακασέταςΜπουγαΐδης και Βλάχος. Παρελθόν θεωρούνται Αγκάνθο και Πουλίδο, ενώ στον αέρα είναι η παραμονή του Τριανταφυλλάκου, το συμβόλαιο του οποίου λήγει.

Ελεύθεροι μένουν τον Ιούνιο και οι ΗρακλήςΨυχογιόςΜαργαρίτης και Αγγελούδης, οι προθέσεις των οποίων είναι άγνωστες. Βάσει λογικής, δε θα έχουν πρόβλημα να συζητήσουν πιθανή ανανέωση, αν φυσικά τους ζητηθεί. Ελεύθερος μένει και ο Βανγκέλι, ο οποίος πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στον Άρη.

Υπάρχουν νεαροί που δεσμεύονται με συμβόλαιο και οι σκέψεις τους συμβαδίζουν με την επόμενη ημέρα του συλλόγου στη Φούτμπολ Λιγκ. Πρόκειται για τους ΓκόλιαΚουσίδηΣουνάΝταμαρλή, όπως και τους πιο νεαρούς ΛεμονήΣταυρόπουλοΡένια και Καραγιάννη. Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκονται και οι Αντωνιάδης και Καρασαλίδης, που παραχωρήθηκαν δανεικοί σε Πιερικό και Πανηλειακό αντίστοιχα τον Ιανουάριο.

To Top