Ανάλυση Euroleague για το ταμείο…

Με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον η σημερινή ημέρα στη Euroleague, αφού ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Ρωσία. Τι κρατάμε και πως θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι στο στοιχημα μπασκετ; Διαβάστε την ανάλυση και τα προγνωστικά του Foxbet.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ η ΤΣΣΚΑ πέρασε από τα Κανάρια Νησιά και διατήρησε, όπως και η Ρεάλ Μαδρίτης το αήττητό της. Η ομάδα του Ιτούδη είχε σε μεγάλη βραδιά τον Νάντο Ντε Κολό όμως το πραγματικό κέρδος της από το ματς με τη Γκραν Κανάρια ήταν άλλο. Ήταν το… ξεψάρωμα του Αμερικανού σουτέρ Άλεκ Πίτερς ο οποίος έβαλε 15 πόντους και έδειξε ότι αρχίζει να αφομοιώνει το ευρωπαϊκό στυλ μπάσκετ και να προσαρμόζεται στον επιθετικό του ρόλο. Είναι παίκτης που αν «ζεσταθεί» το χέρι του μπορεί να σκοτώσει τον αντίπαλο αλλά θα πρέπει να είναι αποτελεσματικός και αμυντικά για να έχει μόνιμο θέση στην ΤΣΣΚΑ.

Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός, κακά τα ψέμματα, στάθηκε τυχερός την περασμένη Παρασκευή αφού αντιμετώπισε τη Μακάμπι δίχως τους δύο βασικούς της γκαρντ και σκόρερ, τον μόνιμα τραυματία Πάργκο και τον νέο ηγέτη της Ουίλμπεκιν. Ζορίστηκε να κάμψει την αντίσταση της «ομάδας του λαού» παρά ταύτα αφού δεν είχε αμυντική συνέπεια. Κάτι που αν το επαναλάβει και στη Μόσχα θα πληρώσει πολύ ακριβά το… τίμημα μιας και η ΤΣΣΚΑ δεν αστειεύεται ειδικά αν βρει ρυθμό μέσα στο ματς. Αγωνιστικά η ομάδα του Μπλατ δεν υπολογίζει ξανά στον Λετονό γκαρντ Στρέλνιεκς ο οποίος μπήκε στη 12αδα με τη Μακάμπι αλλά έπαθε μικρή υποτροπή ενώ υπάρχουν μουρμούρες για την μετριότατη έως κακή παρουσία έως τώρα του συμπατριώτη του φόργουορντ Γιάνις Τίμα.

Εκτίμηση

Η ΤΣΣΚΑ διαθέτει, μακράν της δεύτερης, την πιο ισχυρή έδρα στην ιστορία της Ευρωλίγκα με ποσοστό νικών άνω του 90%! Ο Ολυμπιακός την είχε κερδίσει μία φορά πριν από 10 χρόνια για τα πλέι-οφ αλλά έκτοτε χάνει συνεχώς (0/6).

To Top