ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανάμεσα σε ιερά τέρατα του NBA ο Αντετοκούνμπο!

Μετά την τελευταία του, εξαιρετική εμφάνιση, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπήκε σε μία ιδιαίτερη λίστα, στην οποία περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι Μάικλ Τζόρνταν και Σακίλ Ο’ Νιλ!

O Έλληνας άσος, που βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές στην δύσκολη εκτός έδρας νίκη των Μπακς με 109-108 επί των Σίξερς. Ο Γιάννης ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας 14 πόντους, 9 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 3 κλεψίματα αλλά και 5 τάπες, αριθμό ρεκόρ στην μέχρι στιγμής καριέρα του στο NBA.

Με την απόδοσή του, ο Αντετοκούνμπο κατάφερε να γίνει ο 18ος παίκτης από το 1983 και έπειτα, που πετυχαίνει σε ένα βράδυ τουλάχιστον 9 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 5 κοψίματα και 3 κλεψίματα.

Ποιοι είναι οι υπόλοιποι 17 που πέτυχαν κάτι παρόμοιο; Μερικοί θρύλοι του «μαγικού κόσμου» και συνολικά του αθλήματος, όπως ο Μάικλ Τζόρνταν, ο Χακίμ Ολάζουον, ο Ντέιβιντ Ρόμπινσον, o Σακίλ Ο’ Νιλ και ο Ντουέιν Ουέιντ!

Σίγουρα, οι Αμερικάνοι υπερβάλλουν συνήθως σε τέτοια ζητήματα, όμως, όπως και να έχει, αυτό που πέτυχε ο Γιάννης ήταν για ακόμα μία φορά, εντυπωσιακό!

Πηγή: sdna.gr

To Top