Χωρίς κατηγορία

Ανάρτηση με φωτογραφία αφιερωμένη στον Λαμπρόπουλο από το PRESSARIS: “To ποδόσφαιρο με τον Βασίλη πάει 100 χρόνια πίσω…”

Πολύς λόγος έγινε για μια αμφιλεγόμενη ανάρτηση του Βασίλη Λαμπρόπουλου, ο οποίος προφανώς είτε λόγω της πικρής ήττας του Πανιωνίου, είτε λόγω του σύνδρομου της μνήμης του χρυσόψαρου έδειξε την ποδοσφαιρική του ανδρεία μέσω του facebook.

To PRESSARIS κάνει μια ανάρτηση σήμερα με σχετική φωτογραφία, βασιζόμενο 100% στα λόγια του καλού και φερέλπιδα ποδοσφαιριστή. Απλά σκέφτηκε, μια που άλλαξε η φωτό, να αλλάξει μόνο τα ονόματα. Αφιερωμένο εξαιρετικά:

“Δυστυχώς με τέτοιους ανθρώπους το ποδόσφαιρο πάει εκατό χρόνια πίσω. Είστε άτυχοι κύριε Βασίλη (σ.σ. Λαμπρόπουλε) και Χρήστο (σ.σ. Αραβίδη) που όλο αυτό έγινε μπροστά στο φωτογραφικό φακό και το είδε όλος ο κόσμος άλλα είστε και τυχεροί που έγινε αυτο μεσα στο αγωνιστικό χώρο…

Στην ζωή μας έχουμε μάθει να σεβόμαστε αυτούς που μας σέβονται…

Δυστυχώς κύριε Βασίλη και κύριε Χρήστο ρόδα είναι και γυρίζει… Κάποια στιγμή αν υπάρχετε ακόμα στον ποδοσφαιρικό χαρτί θα τα πούμε..

Επίσης θέλουμε να πούμε ένα μπράβο σε κάποιους συναδέλφους σας,που περνάνε τις ίδιες δύσκολες στιγμές με αυτούς του Άρη και που με την πρώτη ευκαιρία δυναμιτίζουν το κλίμα και το παίζουν οπαδοί οπως οι δυο κύριοι…

Συγχαρητήρια στον κόσμο του Πανιωνίου, ήταν οι μόνοι που ήταν πραγματικά κύριοι και βοήθησαν καθαρά την ομάδα τους στο παιχνίδι”.

To Top