ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ανάσα για την ΚΑΕ Άρης! Έπεσαν οι υπογραφές για χορηγία στη φανέλα, ανακοινώνεται και επίσημα

Ανάσα για την ΚΑΕ Άρης! Έπεσαν οι υπογραφές για χορηγία στη φανέλα, έρχονται οι επίσημες ανακοινώσεις.

Ο κύβος ερρίφθη… Ο Άρης κατάφερε να φέρει εις πέρας το μεγάλο στοίχημα, σε ότι αφορά τη συμφωνία για τον κεντρικό χορηγό, που θα διαφημίζεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας, όπως είχαμε αναφέρει σε άλλο ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS οι συζητήσεις με εταιρεία, η οποία έδειξε ενδιαφέρον να διαφημιστεί στη φανέλα των “κίτρινων”, ολοκληρώθηκαν και έπεσαν οι υπογραφές που θα αποφέρουν ένα σημαντικό ποσό-ανάσα στα ταμεία της ΚΑΕ.

Πλέον αναμένεται μόνο η επίσημη ανακοίνωση για τη συμφωνία και  να ανακοινωθεί ο “γάμος” των δυο πλευρών, κάτι που αναμένεται να γίνει σύντομα.

Η συγκεκριμένη εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο του αθλητισμού (δεν είναι στοιχηματική) και στις επαφές, που ξεκίνησαν πριν από λίγο καιρό με τους ιθύνοντες της ΚΑΕ, οι άνθρωποι, που την εκπροσωπούν, δεν έκρυψαν την επιθυμία τους να συνεργαστούν με ένα τόσο μεγάλο και γνωστό brand, όπως είναι ο Άρης. Όπως κι έγινε…

Με δεδομένο ότι ένα μεγάλο μέρος του φετινού τηλεοπτικού συμβολαίου έχει εκχωρηθεί για οφειλές προς τρίτους, τα χρήματα που θα εισρεύσουν θα αποτελέσουν ανάσα και θα βοηθήσουν να βγει όσο το δυνατόν πιο ομαλά η φετινή σεζόν.

Μια “ανάσα” από μεγάλη χορηγική συμφωνία για τη φανέλα του Αυτοκράτορα!

To Top