«Ανάσα» μετά από 3.5 μήνες ο ΠΑΣ

Χρειάστηκε να περάσουν 3,5 μήνες για να επιστρέψει στις νίκες ο ΠΑΣ Γιάννινα. Έπειτα από 12 σερί αγώνες χωρίς τρίποντο (7 ισοπαλίες και 5 ήττες) ο «Άγιαξ της Ηπείρου» επικράτησε επί του Παναιτωλικού με 3-2 στους «Ζωσιμάδες» στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των play out, σε ένα ματς με δύο ανατροπές και πολύ μεγάλη ένταση και παρέμεινε πάνω απ’ την επικίνδυνη ζώνη. Ο Παμλίδης με δύο γκολ (14’, 62’) κι ο Εραμούσπε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 78’ χάρισαν τη νίκη στην ομάδα της Ηπείρου απέναντι στους Αγρινιώτες που κατάφεραν να «γυρίσουν» το ματς με τους Χουάνπι (24’) και Καρέλη (56’), αλλά έμειναν ξανά με… άδεια χέρια.

«Χρυσό» βαθμό ο Ιωνικός στη Λιβαδειά

Στο ισόπαλο 2-2 έμειναν ο Λεβαδειακός και ο Ιωνικός στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των play out, σε ένα πολύ «γεμάτο» και συναρπαστικό ματς, με τρομερή ένταση κι ανατροπές και τους Νικαιώτες να «μιλούν» τελευταίοι με τον Τσιγκρίνσκι στο 85’, παίρνοντας έναν πολύτιμο βαθμό που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικός στη μάχη της παραμονής.

Ο Φαντιγκά έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα της Νίκαιας, με τον Λεβαδειακό να «γυρίζει» το σκορ με δύο γκολ των Γερεμέγεφ (50’) και Μεχία (56’), αλλά να μην καταφέρνει να κρατήσει το προβάδισμά του ως το τέλος, διότι ο Τσιγκρίνσκι «χτύπησε» πέντε λεπτά πριν το φινάλε, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

ΟΦΗ και Αστέρας έβγαλαν την υποχρέωση

Ισόπαλη 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης στο Ηράκλειο, για την 4η αγωνιστική των play out της Super League.

Οι Κρήτες, που προγήθηκαν στο 25΄ με τον Μοσκέρα, παραμένουν αήττητοι στο μίνι πρωτάθλημα και έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους, ενώ οι Αρκάδες πήραν έναν σημαντικό βαθμό (μετά από δύο σερί ήττες), χάρη στο γκολ του Μπαρτόλο στο 40΄, στο ντεμπούτο του Γιάννη Δουβίκα στον πάγκο τους.

«Τρίποντο»… παραμονής η Λαμία

Σημαντικό βήμα για να ανανεώσει την παρουσία της στη Super League πραγματοποίησε η Λαμία, που επικράτησε 1-0 του Ατρομήτου στο γήπεδο «Αθανάσιος Διάκος» και πανηγύρισε την τρίτη νίκη της στα τέσσερα παιχνίδια των play out. Το γκολ του Βέργου στο 54΄ ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση και έφερε την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη πλευρά, οι «κυανόλευκοι» γνώρισαν την πρώτη ήττα τους στο μίνι πρωτάθλημα, αλλά δεν κινδυνεύουν.

 

To Top