ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ανάσες, επανεκτίμηση για Μπάνκστον και στροφή στο ματς με την Κλουζ

Οι παίκτες του Άρη θα πάρουν σήμερα (07/01) τις απαραίτητες ανάσες και από αύριο (08/01) θα επιστρέψουν στο γήπεδο για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Κλουζ (10/01, 19:00), για την 14η αγωνιστική του EuroCup. 

Οι κιτρινόμαυροι θα προπονηθούν αύριο στο “Nick Galis Hall” και το πρωί της Τρίτης (09/01) θα αναχωρήσουν για τη Ρουμανία, με ενδιάμεσο σταθμό το Μόναχο. Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα έχουν την πρώτη τους γνωριμία με την “Bt-Arena”, το γήπεδο, που θα φιλοξενήσει τον αγώνα με την τρίτη στη βαθμολογία ομάδα του δευτέρου ομίλου της διοργάνωσης, η οποία έχει ρεκόρ 9 νίκες και 4 ήττες. 

Στην αυριανή προπόνηση θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης του Κρις Μπάνκστον, ο οποίος αποχώρησε στις αρχές της τρίτης περιόδου του χθεσινού παιχνιδιού, με πρόβλημα στον αστράγαλο και του Δημήτρη Κατσίβελη, που δεν έμεινε εκτός 12άδας κι έκανε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, πριν το ματς με τον Απόλλωνα. 

Ο Γιάννης Καστρίτης, πάντως, ήταν καθησυχαστικός για τον Αμερικανό σέντερ, δηλώνοντας μετά το τέλος της συνάντησης με τους Πατρινούς ότι έμεινε προληπτικά εκτός, αλλά οι κιτρινόμαυροι θα περιμένουν και τις εξετάσεις, στις οποίες θα υποβληθεί. 

To Top