Ανάσες μετά από μια απαιτητική εβδομάδα

Ο Άρης ολοκλήρωσε χθες με τον καλύτερο τρόπο μια ιδιαίτερα απαιτητική βδομάδα, η οποία περιελάμβανε δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια για διάφορους λόγους. Οι κιτρινόμαυροι εξασφάλισαν την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και λίγα εικοσιτετράωρα μετά ξεκίνησαν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους στα πλέι οφ, με το «διπλό» στην Τούμπα.

Δεδομένης της διακοπής του πρωταθλήματος, ο Άκης Μάντζιος έδωσε στους παίκτες ρεπό μέχρι και την Παρασκευή, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι αναβλήθηκε η 2η αγωνιστική των πλέι οφ, που ήταν προγραμματισμένη για το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να γεμίσουν τις μπαταρίες τους, με τους περισσότερους από τους ξένους να αναχωρούν για τις πατρίδες τους. Χρειάζονται κάποιες ανάσες,  πριν επιστρέψουν στο γήπεδο για την προετοιμασία, ενόψει της συνέχειας των πλέι οφ και φυσικά με φόντο τον τελικό της 18ης Μαΐου.

Μέχρι τα τέλη της εβδομάδας, εξάλλου αναμένεται να αναχωρήσουν για τις πατρίδες τους και οι Γιακούμπ Μπράμπετς και Αλβάρο Σαμόρα, οι οποίοι έχουν κληθεί στις Εθνικές τους ομάδες.

 

 

To Top