Ανέβηκε τα σκαλιά του… Δημαρχείου και ετοιμάζεται για… μπαμπάς! Η ξεχωριστή παραμονή Πρωτοχρονιάς του Λιόλιου και οι ευχές του μέσω του PRESSARIS!(photo)

Παραμονή Πρωτοχρονιάς και ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Νίκος Λιόλιος, αποφάσισε να ανέβει τα σκαλιά του… Δημαρχείου και να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του Μαίρη!

Η οικογένεια… Λιόλιου αναμένεται να μεγαλώσει κατά ένα άτομο σε λίγους μήνες, καθώς η σύντροφος του Έλληνα ποδοσφαιριστή ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο τον “καρπό” του έρωτα τους…

Το PRESSARIS συνομίλησε με τον 22χρονο μπακ των “κίτρινων”, που όπως είναι λογικό πλέει σε πελάγη ευτυχίας:Αυτή η στιγμή είναι πολύ ξεχωριστή για εμένα και ποσό μάλλον όταν τα συναισθήματα που σε δένουν με τον άνθρωπο σου είναι μοναδικά.

Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία και χαρά κ ιδιαίτερα στον κόσμο του Άρη που τα τελευταία χρόνια έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά κι εύχομαι ο νέος χρόνος να φέρει στην ομάδα μας κ στους οπαδούς της,τις χαρές που της αρμόζουν”.

Από την πλευράς μας να ευχηθούμε στον Νίκο και την Μάιρη “βίον ανθόσπαρτον” και να τους ζήσει το νέο μέλος της οικογένεια τους!

To Top