Ανέλαβε ο Παντέλης την Καλλιθέα… “Ισχυροί δεσμοί”

Ο Νίκος Παντέλης έκανε την πρώτη του προπόνηση με την Καλλιθέα και μίλησε για την επιλογή του να επιστρέψει και την προσπάθεια παραμονής.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Ο 58χρονος τεχνικός γύρισε 2 χρόνια και 4 μήνες μετά την τελευταία του παρουσία στον πάγκο με στόχο να οδηγήσει την αθηναϊκή ομάδα στην παραμονή στην κατηγορία.

Ο ρέκορντμαν παρουσιών στο τιμόνι της Καλλιθέας (109 αγώνες) έκανε την Τρίτη (10/04) την πρώτη του προπόνηση και εξήγησε, γιατί αποδέχτηκε την πρόταση.

Συγκεκριμένα, ο 58χρονος τεχνικός δήλωσε στο FL News:

«Η επιλογή μου δεν έγινε καθαρά προπονητικά. Από τη στιγμή που μου ζητήθηκε να έρθω να βοηθήσω την Καλλιθέα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, δεν θα μπορούσα να αρνηθώ ποτέ. Με ενώνουν, άλλωστε, πολύ ισχυροί δεσμοί μαζί της.

Παρότι έχει μείνει πίσω βαθμολογικά, πιστεύω ότι μπορεί να σωθεί. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, βέβαια, και πολλή δουλειά για να μπορέσει η ομάδα να μείνει στην κατηγορία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον Διαγόρα που δεν είχε κανένα πρόβλημα να έρθω στην Καλλιθέα».

Ο Παντέλης έχει εργαστεί στην Καλλιθέα τις σεζόν 2007-08, 2011-13 και 2014-16. Και οι πέντε αγωνιστικές περίοδοι ήταν για τη Football League. Η συνεργασία του θα διαρκέσει έως το τέλος Μαΐου, ώστε ακολούθως να επιστρέψει στη Ρόδο και τον Διαγόρα. Το ντεμπούτο του θα γίνει το Σάββατο (14/04) απέναντι στον Καραϊσκάκη Άρτας. Διαδέχεται στον πάγκο τον Γιώργο Κορακάκη. Υπενθυμίζεται ότι η χρονιά ξεκίνησε με τον Μαρσέλο Τροΐζι, ενώ για ένα ματς υπηρεσιακός ήταν ο Γιάννης Τζιβίλογλου.

To Top