Ανέλαβε τη Ρέιντζερς ο Φαν Μπρόνκχορστ

Μετά την αποχώρηση του Στίβεν Τζέραρντ, η Ρέιντζερς έψαχνε τον εκλεκτό που θα καθίσει στον πάγκο της. Τελικά τον βρήκε στο πρόσωπο του Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ, ο οποίος αποχώρησε την περασμένη εβδομάδα για τον πάγκο της Άστον Βίλα.

Ο 46χρονος τεχνικός που αγωνίστηκε στους Ρέιντζερς από το 1998 έως το 2001 (όταν και μεταγράφηκε στην Άρσεναλ αντί 13,5 εκατ. ευρώ), εργάστηκε επί τέσσερα χρόνια στη Φέγενορντ, ακολούθως δούλεψε στην κινεζική Γκουάνγκζου και πλέον έγινε ο 17ος προπονητής στην Ιστορία της περσινής πρωταθλήτριας Σκωτίας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στους Ρέιντζερς σαν προπονητής. Νιώθω πολύ τυχερός που θα εργαστώ σε ένα κλαμπ, το οποίο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και έχει πνεύμα νικητή. Ανυπομονώ να συνεχίσω την πολύ καλή δουλειά που έχει ήδη γίνει μαζί με τον Ρος Γουίλσον και τη διοίκηση και είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία να εργαστώ ξανά σε ένα τεράστιο κλαμπ.

Θέλω να συναντήσω ξανά τους απίστευτους οπαδούς μας και να ξεκινήσουμε μία νέα εποχή για όλους μας».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος των Ρέιντζερς, Ντάγκλας Παρκ υπογράμμισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που καλωσορίζω τον Τζιοβάνι σαν νέο προπονητή μας. Η ομάδα μας είναι σε καλή θέση και σαν διοίκηση θα στηρίξουμε με όλες ομάδας τις δυνάμεις τόσο τον Τζιοβάνι, όσο και τον Ρος Γουίλσον για να πετύχουν οι Ρέιντζερς τους στόχους μας».

Τέλος, ο τεχνικός διευθυντής της σκωτσέζικης ομάδας, Ρος Γουίλσον πρόσθεσε: «Είναι ότι καλύτερο για μένα η επιστροφή του Τζιοβάνι στην ομάδα μας. Έχει αποδείξει σε όλους πως είναι ένας μεγάλος νικητής, γνωρίζει καλά τον σύλλογο και είμαι σίγουρος πως ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία μας…».

To Top